Pranverë në Bangkok dhe Pattaya, 8 Ditë €1079, Nisja më 26 Prill

26 Apr 06:00 - 03 May 09:00 26 Apr 06:00 - 03 May 09:00 - Tirana Tirana
Plazh.com Plazh.com
Pranverë në Bangkok dhe Pattaya, 8 Ditë €1079, Nisja më 26 Prill. Vizitohen: Bangkok dhe Pattaya. Fjetje dhe Mengjeset në Hotele 5 3 Netë në Bangkok dhe 2 Netë në Pattaya...   More info

Octopus Special Show

26 Apr 12:00 - 27 Apr 00:00 26 Apr 12:00 - 27 Apr 00:00 - Tirana Tirana
Best Pro Radio Best Pro Radio
Octopus Conspiracy & Best Pro Radio present Octopus Special Show 12 HOURS OF HARDCORE -T.B.A. -T.B.A. -T.B.A. -T.B.A. -T.B.A. -T.B.A. -T.B.A. -T.B.A. -Noxy (GGM Records) IT -K...   More info

Pranverë në Bangkok dhe Pattaya, 8 Ditë €1079, Nisja më 26 Pri

26 Apr 12:00 - 03 May 15:00 26 Apr 12:00 - 03 May 15:00 - Tirana Tirana
Antaneb Travel & Tours Antaneb Travel & Tours
Tajlande Dita e Parë, 26 Prill 2018: Nisja me Autobus nga Tirana në Aeroportin e Shkupit. Fluturimi Shkup Dubai Bangkok. Nisja nga Shkupi në orën 13.05, Mbrritja në Dubai në orën...   More info

Pranverë në Kryeqytetet Skandinave, 5 Ditë €569, Nisja më 26 Pri

26 Apr 13:00 - 30 Apr 16:00 26 Apr 13:00 - 30 Apr 16:00 - Tirana Tirana
Antaneb Travel & Tours Antaneb Travel & Tours
Suedi Dita e Parë, 26 Prill 2018: Nisja me autobus ne orën 20:30 nga Tirana për në Aeroportin e Shkupit (më 10 Tetor). Fluturimi direkt Shkup Malmö. Nisja nga Shkupi në orën 06...   More info

Udhëtojmë së bashku në vendin e mrekullive #Lourdes

26 Apr 16:00 - 03 May 16:45 26 Apr 16:00 - 03 May 16:45 - Shkodër Shkodër
Best Travel & Adventures Best Travel & Adventures
Shtegtim në Lourde, Padova, Rome dhe San Giovanni Rotondo tek Bazilika e Padre Pio 26 Prille 3 Maj 2018 PAKETA PËRFSHIN: Transportin me Autobus komod nga Shkoder-Padova...   More info

Konkursi “ PENA E RE ” - Prill 2018

26 Apr 17:00 - 18:30 26 Apr 17:00 - 18:30 - Tirana Tirana
Qendra Rinore e Tiranës Qendra Rinore e Tiranës
MIQ TË KLUBIT LETRAR PENA E RE Të gjithë ju që jeni nga mosha 16 26 vjeç dhe shkruani ese, prozë ose poezi , jeni të ftuar të konkuroni me një punim tuajin në një nga kategoritë...   More info

Pranverë në Vjenë dhe Budapest, 5 Ditë €199, Nisja më 27 Prill.

27 Apr 06:00 - 01 May 09:00 27 Apr 06:00 - 01 May 09:00 - Tirana Tirana
Plazh.com Plazh.com
Pranverë në Vjenë dhe Budapest, 5 Ditë €199, Nisja më 27 Prill. Vizitohen: Split, Zagreb, Graz, Vjenë, Budapest, Beograd dhe Prishtinë, Fjetje 1 natë në Vjenë, 1 natë në Budapest...   More info

Agro Tech Expo & Conference 2018

27 Apr 09:00 - 29 Apr 20:00 27 Apr 09:00 - 29 Apr 20:00 - Tirana Tirana
Expocity Albania Expocity Albania
AGRO-TECH Expo & Conference 2018 is coming soon on April 27-29 at Expocity Albania! AGRO 360 degrees! SAVE THE DATE! With the support of: Ministria e Bujqësisë dhe Zhvillimit...   More info

Tirana Lombardy Experience

27 Apr 11:30 - 13:00 27 Apr 11:30 - 13:00 - Tirana Tirana
BLG Group BLG Group
Il 27 aprile a Tirana andrà in scena il primo Forum Economico Lombardo dei Balcani, in particolar modo il focus del forum sarà improntato sulle innovazioni tecnologiche dei...   More info

Workshop 3 ditor lidhje me Fotografinë nga Nik Morina

27 Apr 15:00 - 29 Apr 13:00 27 Apr 15:00 - 29 Apr 13:00 - Shkodër Shkodër
Shkodër, Albania Shkodër, Albania
Për të gjithë ata që deshirojnë që të avancojnë aftësite e tyre fotografike ky seminar me focus në fotografimin e dasmave, eventeve dhe portreteve artistike do të jetë nje mundësi...   More info

Albanian Studies Days 2018

27 Apr 17:00 - 28 Apr 20:00 27 Apr 17:00 - 28 Apr 20:00 - Tirana Tirana
Universiteti Europian i Tiranës Universiteti Europian i Tiranës
Topic: THE STATE AND PUBLIC GOODS/SERVICES: REGULATOR OR PROVIDER? Albanian Studies Days (ASD) Conference is the flagship academic activity of the European University of Tirana...   More info

Anija Letër/ Paper Boat Ekspo

27 Apr 17:00 - 06 May 20:30 27 Apr 17:00 - 06 May 20:30 - Tirana Tirana
DITART DITART
  More info

Multiverse Art Exhibit

27 Apr 20:00 - 23:00 27 Apr 20:00 - 23:00 - Tirana Tirana
Destil Hostel Albania Destil Hostel Albania
An Art Exhibit by Dafina...   More info

Rafting ,Hiking , Explorer

28 Apr 07:00 - 29 Apr 20:00 28 Apr 07:00 - 29 Apr 20:00 - Korçë Korçë
INFO POINT KORCA INFO POINT KORCA
Cmimi 80 euro OFERTA PERMBAN: Udhetimin vajtje ardhje nga Korca Nje nate akomodim . Ushqim mengjes dhe darke Guide shoqeruese e zones . Eksplorim te kuptimit te Legjendave...   More info

Trauma - femijet - pasojat e dhunes familjare Valeria Lazzarini

28 Apr 09:00 - 29 Apr 17:00 28 Apr 09:00 - 29 Apr 17:00 - Tirana Tirana
EMDR Albania EMDR Albania
PROGRAMI DITA PARE VEZHGIMI I NJE NENE TE KEQTRAJTUAR DHE TRAUMAT QE SHKAKTON TEK FEMIJA ESHTE NJE FENOMEN SHPESH I PADUKSHEM DHE I NENVLERSUAR. TRAINIMI KA SI OBJEKTIV ANALIZEN...   More info

Split The Core

28 Apr 20:00 - 29 Dec 21:00 28 Apr 20:00 - 29 Dec 21:00 - Tirana Tirana
Best Pro Radio Best Pro Radio
Octopus Conspiracy & Best Pro Radio present SPLIT THE CORE The Monthly Split the Core Show. Join the underground of Hardcore & DnB music Every Last Saturday Of the Month, At...   More info

Pranverë me 5* në Dubai, 5 Ditë €639, Nisja më 30 Prill.

30 Apr 06:00 - 04 May 21:00 30 Apr 06:00 - 04 May 21:00 - Tirana Tirana
Plazh.com Plazh.com
Pranverë me 5 në Dubai, 5 Ditë €639, Nisja më 30 Prill. Vizitohen: Dubai dhe Abu Dhabi. Fjetje 4 netë në Hotel 5 në Dubai. Fluturimi direkt Vajtje Ardhje me Avion direkt Tivat...   More info

Swing Marathon 3rd edition

30 Apr 12:00 - 01 May 00:30 30 Apr 12:00 - 01 May 00:30 - Tirana Tirana
Hemingway Fan Club Albania Hemingway Fan Club Albania
Hemingway Fan Club Albania organizon: Swing Marathon III International Jazz Day 30 Prill 2018 Swing Lovers, gjithçka gati për kthim në kohë! 12 orë muzikë, udhëtim, ngjyra dhe...   More info

Pranverë në Pragë, 5 Ditë €399, Nisje më 1 Maj.

01 May 06:00 - 05 May 21:00 01 May 06:00 - 05 May 21:00 - Tirana Tirana
Plazh.com Plazh.com
Pranverë në Pragë, 5 Ditë €399, Nisje më 1 Maj. Vizitohen: Pragë, Bratisllavë dhe Budapest. Fjetje në Pragë 3 netë dhe 1 natë në Budapest. Fluturimi me avion Tiranë Budapest...   More info

Odkryj niesamowita Albanię - HIT na Rodzinne Wakacje !

01 May 09:00 - 12 Jun 17:00 01 May 09:00 - 12 Jun 17:00 - Spille Spille
Spille, Durrës, Albania Spille, Durrës, Albania
Chcesz spędzić wakacje inaczej? Szukasz kraju, gdzie możesz się cieszyć niepowtarzalną atmosferą, na skraju kultur? Marzą Ci się wakacje all inclusive nad ciepłym morzem w miejscu...   More info

Udhëtim në Australi, 13 Ditë €2499. Nisja më 4 Maj.

04 May 06:00 - 16 May 21:00 04 May 06:00 - 16 May 21:00 - Tirana Tirana
Plazh.com Plazh.com
Udhëtim në Australi, 13 Ditë €2499. Nisja më 4 Maj. Vizitohen: Sydney, Canberra, Melbourne. Fjetje 4 netë në Sydney, 1 Natë në Canberra dhe 5 netë në Melbourne, Mëngjeset në...   More info

8th International Scientific Conference of Business Faculty

04 May 09:00 - 05 May 15:00 04 May 09:00 - 05 May 15:00 - Durrësi Durrësi
UAMD - Fakulteti i Biznesit UAMD - Fakulteti i Biznesit
Mark your calendars for the upcoming event! We are pleased to invite you at the 8th International Scientific Conference of Business Faculty on Economy Policy and EU Integration...   More info

Young Leaders Academy - Akademia e Liderëve të Rinj

05 May 03:00 - 15 May 06:00 05 May 03:00 - 15 May 06:00 - Tirana Tirana
Albanian Young Leaders Forum Albanian Young Leaders Forum
YOUNG LEADERS ACADEMY Albanian Young Leaders Forum në bashkëpunim me Global Young Leaders Academy, Young Global Leaders Forum dhe Student Economic Forum do të organizojnë...   More info

Shëndetësia në Retrospektivë, Aktualitet dhe Prospektivë

05 May 07:00 - 18:15 05 May 07:00 - 18:15 - Lezha Lezha
Spitali Rajonal Lezhë Spitali Rajonal Lezhë
Të nderuar profesionistë të mjekësisë, me kënaqësi ju ftojmë të merrni pjesë në: Simpoziumin shkencor multidisiplinor me rastin e 50 vjetorit te shërbimit spitalor Lezhë me...   More info

7th TOP Tirana Open International Taekwondo Tournament

05 May 08:30 - 19:00 05 May 08:30 - 19:00 - Tirana Tirana
Parku Olimpik i Tiranes Parku Olimpik i Tiranes
Dear Friends, We are pleased and honored to invite you and your athletes to participate in the: 7th Top Tirana Open 2018 INTERNATIONAL TAEKWONDO TOURNAMENT that will...   More info

7th TOP Tirana OPEN International Taekwondo Tournament

05 May 08:30 - 19:00 05 May 08:30 - 19:00 - Tirana Tirana
Parku Olimpik "Feti Borova" Parku Olimpik "Feti Borova"
Dear Friends. We are pleased and honored to invite you and your athletes to participate in the: 7th Top Tirana Open 2018 INTERNATIONAL TAEKWONDO TOURNAMENT that will take...   More info

7th TOP TIRANA OPEN International Taekwondo Tournament

05 May 08:30 - 18:30 05 May 08:30 - 18:30 - Tirana Tirana
Parku Olimpik Parku Olimpik
  More info

Youth for Global Goals

05 May 10:00 - 06 May 18:30 05 May 10:00 - 06 May 18:30 - Tirana Tirana
Xheko-Imperial Xheko-Imperial
BE ONE OF THE MILLION, Take action today! Youth for Global Goals weekend is your opportunity, as a young leader with a great potential, to give the needed contribution to the...   More info

GO ZERO - Zero Waste Lifestyle Talk with Bea Johnson

06 May 14:00 - 17:00 06 May 14:00 - 17:00 - Tirana Tirana
National Historical Museum National Historical Museum
Së shpejti detajet mbi eventin! Stay Tuned :-) Bea Johnson and her family adopted a zero waste lifestyle a decade ago; their household produces a mere pint of trash per year...   More info

Pushimet verore startojne me nje Jave te kendshme ne Korfuz

07 May 14:00 - 13 May 17:00 07 May 14:00 - 13 May 17:00 - Tirana Tirana
Fani Travel & Tours Fani Travel & Tours
Pushime ne KORFUZ 7 MAJ 13 MAJ Pakete HB ZGJIDHNI HOTELIN SIPAS DESHIRES TUAJ DHE KALONI NJE JAVE TE KENDSHME ME TE DASHURIN TUAJ ROYAL HOTEL 390 EURO SILVER BAY 315 EURO...   More info

� Pushime ne Korfuz

07 May 14:00 - 13 May 17:00 07 May 14:00 - 13 May 17:00 - Korçë Korçë
INFO POINT KORCA INFO POINT KORCA
Pushime ne KORFUZ 7 MAJ 13 MAJ Pakete HB ZGJIDHNI HOTELIN SIPAS DESHIRES TUAJ DHE KALONI NJE JAVE TE KENDSHME ME TE DASHURIN TUAJ ROYAL HOTEL 390 EURO SILVER BAY 315 EURO...   More info

ESL - English As Second Language!

08 May 12:00 - 20 May 12:00 08 May 12:00 - 20 May 12:00 - Lushnjë Lushnjë
Fjala e Jetes - Lushnje Fjala e Jetes - Lushnje
Nje grup prej 8 Studentesh nga Universiteti Southeastern ne Florida, do jene prej nje periudhe 2 javore ne Lushnje per te organizuar disa evenimente te ndryshme. Nje prej tyre do...   More info

Zhvillimi i Qëndrueshëm

11 May 02:00 - 04:00 11 May 02:00 - 04:00 - Tirana Tirana
Albanian University UFO Albanian University UFO
Fakulteti i Shkencave të Aplikuara dhe Ekonomike Albanian University & Fakulteti i Ekonomisë, Kolegji Universitar Qiriazi organizon, konferencën e studentore me temë: Zhvillimi i...   More info

Fundjave ne Alpet e Thethit!

12 May 15:00 - 13 May 18:00 12 May 15:00 - 13 May 18:00 - Korçë Korçë
INFO POINT KORCA INFO POINT KORCA
Fundjave ne Alpet e Thethit! Nisja nga Qyteti i Korces!! Cmimi 65 euro Nisje ne datat 12 ,26 Maj! Ne cmim perfshihet -Transporti vajtje-ardhje -Akomodimi me mngj dreke dhe...   More info

Fundjave ne Alpet e Thethit

12 May 16:00 - 13 May 19:00 12 May 16:00 - 13 May 19:00 - Tirana Tirana
Fani Travel & Tours Fani Travel & Tours
Fundjave ne Alpet e Thethit Nisja ne datat: 12 13 Maj 26 27 Maj Cmimi 49 euro Ne cmim perfshihet: -Transporti vajtje-ardhje me autobus. -Akomodimi me mengjes, dreke dhe...   More info

Albania Offroad Tour per maxienduro

14 May 09:00 - 17 May 16:00 14 May 09:00 - 17 May 16:00 - Shkodër Shkodër
Shkodër, Albania Shkodër, Albania
Il tracciato prevede di partire da Scutari Lunedi 14 maggio alle ore 9.30 e finirà giovedi 17 maggio alle ore 16. Tre giorni di Tour itinerante. Si dovranno portare i bagagli...   More info

Koleksioni Match&MIX

14 May 09:30 - 15 May 10:00 14 May 09:30 - 15 May 10:00 - Tirana Tirana
Mondial Hotel Tirana Mondial Hotel Tirana
Match&Mix Koleksion Skuadra Fashion Mix prezanton ne Tirane tendencat e fundit te prerje dhe kolorim. Prezantimi i AXENAPLEX.direct...Temdencat e fundit ne stilim...   More info

Pergjigjet per Llotarine Amerikane DV - 2019

15 May 18:02 - 16 May 00:00 15 May 18:02 - 16 May 00:00 - Tirana Tirana
Llotaria Amerikane Llotaria Amerikane
Pergjigjet per llotarine amerikane DV 2019 Kur dalin emrat...   More info

Ndiqni LIVE - SAM SMITH ne Barcelone!

15 May 21:00 - 16 May 11:59 15 May 21:00 - 16 May 11:59 - Tirana Tirana
ITravel Tirane ITravel Tirane
E adhuroni SAM SMITH? E kush jo Ju propozojme nje SuperPakete 5 Dite ne B A R C E L O N E Koncerte LIVE me 15 MAJ! 459 euro Te perfshira: Bilete avioni vajtje ardhje Bileta...   More info

Ditënetët e Librit

16 May 10:00 - 20 May 21:00 16 May 10:00 - 20 May 21:00 - Tirana Tirana
National Historical Museum National Historical Museum
Shkrimtari Ballkanas ka tre shpirtra: atë Nacional, Ballkanas dhe Evropian; veçantia dhe vështirësia e tij qëndron në harmonizimin e këtyre tre shpirtrave në letërsi. DRITËRO Në...   More info

Love is ALL

17 May 19:30 - 18 May 00:00 17 May 19:30 - 18 May 00:00 - Tirana Tirana
The Plaza Tirana The Plaza Tirana
Every year Streha organizes a support event to boost the visibility and support of the service and provide help and reintegration opportunities to at risk homeless LGBTI community...   More info

Pranverë në Paris, 4 Ditë €399, Nisja më 19 Maj.

19 May 06:00 - 22 May 21:00 19 May 06:00 - 22 May 21:00 - Tirana Tirana
Plazh.com Plazh.com
Pranverë në Paris, 4 Ditë €399, Nisja më 19 Maj. Vizitohen: Paris. Fjetje 3 Netë në Paris. Fluturimi me avion direkt Tiranë Paris. Shëtitje me Autobus dhe Shoqërues Shqiptar...   More info

OSCAL 2018 | Open Source Conference Albania

19 May 09:00 - 20 May 18:00 19 May 09:00 - 20 May 18:00 - Tirana Tirana
Tirana, Albania Tirana, Albania
Open Source Conference Albania (OSCAL), the first annual international conference of its kind in Albania, will take place for the fifth consecutive year to promote software...   More info

GS Italia in Albania 24-27 Maggio 2018

24 May 08:00 - 27 May 21:00 24 May 08:00 - 27 May 21:00 - Tirana Tirana
Travel Brain and Heart Travel Brain and Heart
Il Gruppo GS Italia sarà in Albania con Travel Brain and Heart dal 24 al 27 Maggio 2018. Viaggeremo lungo la Costa del Sud Albanese fino a quasi arrivare in Grecia per poi puntare...   More info

Pranverë në Spanjë dhe Portugali, 8 Ditë €649, Nisja më 25 Maj

25 May 06:00 - 01 Jun 21:00 25 May 06:00 - 01 Jun 21:00 - Tirana Tirana
Plazh.com Plazh.com
Pranverë në Spanjë dhe Portugali, 8 Ditë €649, Nisja më 25 Maj. Vizitohet: Barcelonë, Zaragosa, Madrid, Lisbonë, Sevilje, Cordoba, Malaga, Granada dhe Valencia. Fjetje në Hotele...   More info

Gjergj Kastrioti Skenderbeu mes historisë dhe letërsisë

25 May 17:00 - 27 May 10:00 25 May 17:00 - 27 May 10:00 - Shkodër Shkodër
Natyral Razma Resort Natyral Razma Resort
KONFERENCË KOMBËTARE SHKENCORE GJERGJ KASTRIOTI SKËNDERBEU MES HISTORISË DHE LETËRSISË Departamenti i Komunikimit dhe Marrëdhënieve Publike në Universitetin Europian të Tiranës...   More info

Dota 2 Spring Tournament

26 May 22:00 - 27 May 22:00 26 May 22:00 - 27 May 22:00 - Tirana Tirana
NET1 Gaming Home NET1 Gaming Home
DOTA 2 Spring TOURNAMENT A dota 2 Tournament will be hosted at may 26, the price pool will be 500 euro equal to 65.000 Lek More info comming...   More info

Pranverë në Strasburg - Shtutgart, 4 Ditë €399, Nisja më 27 Maj.

27 May 06:00 - 30 May 21:00 27 May 06:00 - 30 May 21:00 - Tirana Tirana
Plazh.com Plazh.com
Pranverë në Strasburg Shtutgart, 4 Ditë €399, Nisja më 27 Maj. Vizitohen: Shtutgart, Karlsruhe, Baden Baden, Strasburg, Colmar dhe Mulhouse. Fjetje në Shtutgart 1 natë, Baden...   More info

Tour dell'Albania

27 May 07:30 - 03 Jun 23:00 27 May 07:30 - 03 Jun 23:00 - Krujë Krujë
Castle of Kruja Castle of Kruja
Www.etlimtravel.it/pidieffe/albania_2018.pdf Informazioni e prenotazioni: Etlim Travel Imperia 0183273877 Esavtur Savona 019853223 TRASFERIMENTI DALLA RIVIERA VOLI DI LINEA...   More info

Konferenca IX Studentore

31 May 10:00 - 16:00 31 May 10:00 - 16:00 - Durrësi Durrësi
UAMD - Fakulteti i Biznesit UAMD - Fakulteti i Biznesit
Më datë 31 maj 2018 do të zhvillohet Konferenca e IX Studentore, me temë Sfidat për zhvillimin e qëndrueshëm të ekonomisë shqiptare dhe perspektivat e integrimit të saj në BE...   More info

Life Style & Fashion Awards - International 2018

31 May 15:00 - 18:00 31 May 15:00 - 18:00 - Tirana Tirana
National Historical Museum National Historical Museum
Life Style & Fashion Awards International 2018 Vjen se shpejti eventi i javes se modes ne nje show 3 ditor ne fund te muajit maj. Java e modes do te kete ne programin e saj 3...   More info

Auto Sallon Tirana 2018, 3rd Edition & Automotive Forum

31 May 18:00 - 03 Jun 20:00 31 May 18:00 - 03 Jun 20:00 - Tirana Tirana
Expocity Albania Expocity Albania
Auto Sallon Tirana 2018, 3rd Edition & Automotive Forum! May 31 June 3 at Expocity Albania! Save the date! - Auto Sallon Tirana 2018, Edicioni 3te & Automotive Forum! 31 Maj 3...   More info

Children's Day

01 Jun 00:00 - 23:00 01 Jun 00:00 - 23:00 - Avlona Avlona
Rruga Dëshmorët,vlore Rruga Dëshmorët,vlore
Happy Children's...   More info

Rusi Ukrainë Republikat Balltike, 13 Ditë €599, Nisja 1 Qershor.

01 Jun 06:00 - 13 Jun 17:00 01 Jun 06:00 - 13 Jun 17:00 - Tirana Tirana
Plazh.com Plazh.com
Rusi, Ukrainë, Poloni, Republikat Balltike, 13 Ditë €599, Nisja më 1 Qershor. Vizitohet: Moskë, Shën Petersburg, Kiev, Odesa, Vilnius, Riga, Talin, Varshavë, Krakov, Dubrovnik...   More info

Sinus Lift dhe Teknikat e Implantologjise Moderne

01 Jun 09:00 - 02 Jun 17:00 01 Jun 09:00 - 02 Jun 17:00 - Tirana Tirana
Fakulteti i Mjekësisë Dentare Fakulteti i Mjekësisë Dentare
Leksione dhe live surgery per Sinus...   More info

3° Trophy Ksamil Island

02 Jun 08:00 - 15:00 02 Jun 08:00 - 15:00 - Ksamil Ksamil
Tre Ishujt - Ksamil Tre Ishujt - Ksamil
Following the success achieved with the 1 and 2 edition of Trophy Ksamil Island, our organization is happy to present the 3 Trophy Ksamil Island. Our objective is to make growing...   More info

Udhëtim në Barcelonë me rastin e koncertit të Pablo Alboran

08 Jun 21:30 - 09 Jun 23:30 08 Jun 21:30 - 09 Jun 23:30 - Tirana Tirana
Visite Albania Visite Albania
  More info

Rally Albania

09 Jun 09:00 - 16 Jun 12:00 09 Jun 09:00 - 16 Jun 12:00 - Tirana Tirana
Rally Albania Rally Albania
Rally assistance team, collecting bikes, quads, ATVs and side-by-sides in Italy, Austria, Hungary, Slovenia and Croatia...   More info

EFRJ Conference 2018

14 Jun 09:00 - 16 Jun 17:00 14 Jun 09:00 - 16 Jun 17:00 - Tirana Tirana
Tirana, Albania Tirana, Albania
The EFRJ is happy to invite you to the 10th edition of its biennial international conference: Expanding the restorative imagination. Restorative justice between realities and...   More info

Konferenca e II-të ndërkombëtare "Tako Talente Shqiptare "

14 Jun 09:30 - 15 Jun 13:30 14 Jun 09:30 - 15 Jun 13:30 - Vlorë Vlorë
Vlorë, Albania Vlorë, Albania
Tako Talentet Shqiptare Meet Albalents është një mundësi për pjesëmarrje dhe shkëmbim idesh dhe eksperiencash midis talenteve shqiptarë të cilët studiojnë apo punojnë jashtë...   More info

Почивка в Дуръс, Албания - 7 нощувки

15 Jun 18:00 - 23 Jun 23:00 15 Jun 18:00 - 23 Jun 23:00 - Durrës Durrës
Durrës Durrës
Почивка в непознатата и дивно красива Албания, разкриваща богатата история на тези земи, гостоприемството на местните хора, непокътнатите архитектурни ценности и главозамайващите...   More info

Wildkampeertocht Peaks of the Balkan - gegarandeerd vertrek

21 Jun 10:00 - 02 Jul 17:00 21 Jun 10:00 - 02 Jul 17:00 - Tirana Tirana
Tirana, Albania Tirana, Albania
De Peaks of the Balkans trail voert je mee naar vervlogen tijden waar bergtoppen uittorenen boven bloemrijke valleien met vergeten bergdorpjes, waar families ons verwelkomen met...   More info

Drejtësia Sociale dhe Zhvillimi Ekonomik në Ballkanin Perëndimor

21 Jun 21:00 - 22 Jun 06:00 21 Jun 21:00 - 22 Jun 06:00 - Tirana Tirana
Student Economic Forum Student Economic Forum
Connect. Collaborate. Create. KONFERENCA RAJONALE Drejtësia Sociale dhe Zhvillimi Ekonomik në Ballkanin Perëndimor'' Student Economic Forum në bashkëpunim me Albanian Consumer...   More info

Happy Birthday Armanda Llanaj

24 Jun 20:00 - 21:00 24 Jun 20:00 - 21:00 - Avlona Avlona
Rruga Dëshmorët,vlore Rruga Dëshmorët,vlore
Happy Birthday Armanda...   More info

Trekking Albania, Kosovo, Montenegro 12 días

30 Jun 11:00 - 11 Sep 12:00 30 Jun 11:00 - 11 Sep 12:00 - Tirana Tirana
Viajes Iliria Viajes Iliria
Viaje de trekking , 12 días en Albania, Kosovo y Montenegro, incluye guía en español, transporte, alojamiento, transporte de equipaje en la travesía, pensión...   More info

Albania z Rajdem Nieustającym

30 Jun 18:00 - 13 Jul 16:00 30 Jun 18:00 - 13 Jul 16:00 - Pogradec Pogradec
ERLIN BEACH Camping ERLIN BEACH Camping
Z roku na rok, na naszych wyprawach gościmy coraz więcej załóg, którym w zasadzie nie jest potrzebny organizator. Są one zaprawione w zagranicznych podróżach, dobrze posługują si   More info

Wakacje, duchowość, świadomość

06 Jul 08:00 - 12 Jul 20:00 06 Jul 08:00 - 12 Jul 20:00 - Dures Dures
Dures, Durrës, Albania Dures, Durrës, Albania
Zapraszamy na wakacyjny chill z rozwojem świadomości i duchowością w praktyce. W programie między innymi: Codzienne sesje świadomego oddechu lub regresywne ( w zależności od...   More info

Turtle Fest 7 / Drymades Beach, Albania / 6-7-8 July

06 Jul 21:00 - 09 Jul 05:00 06 Jul 21:00 - 09 Jul 05:00 - Dhërmi Dhërmi
Turtle Fest Turtle Fest
(AL) Turtle Fest 2018 7 YEARS Albanian Biggest Summer Music Festival Drymades Beach Albania 6, 7, 8 July 2018 Turtle Fest 7 LeaveYourMark Në këto 7 vite, ëndrra për të krijuar...   More info

Oral Surgery Summer School

09 Jul 09:00 - 14 Jul 18:00 09 Jul 09:00 - 14 Jul 18:00 - Tirana Tirana
Albanian University - Faqja Zyrtare Albanian University - Faqja Zyrtare
Sede del corso Albanian University Date da lunedì 9 luglio a sabato 14 luglio Relatore: Dr. Fabio De Propris Corso intensivo pratico di chirurgia orale e implantologia dentale su...   More info

Kamp veror per te rinjte!

16 Jul 11:00 - 22 Jul 14:00 16 Jul 11:00 - 22 Jul 14:00 - Lushnjë Lushnjë
Fjala e Jetes - Lushnje Fjala e Jetes - Lushnje
Kampi do te behet ne Borsh dhe moshat e lejuara do jene 13-30 vjec. Ne kete kamp do kete edhe nje grup nga Texas, US...   More info

27786206332 Bring Back Lost Love Spell Caster in Albania

15 Aug 19:00 - 28 Aug 22:00 15 Aug 19:00 - 28 Aug 22:00 - Tirana Tirana
Tirana, Albania Tirana, Albania
27786206332 VASHIKARAN RETURN LOST LOVER SPELLS CASTERS specialist , ONLINE SPELLS CASTERS UNITED STATES ?LOVE SPELLS CASTER ? VOODOO SPELLS CASTERS IN USA ?MAGIC SPELLS CASTER...   More info

Albánia, Nagycsoportos Élmény nyaralás 2018

18 Aug 10:00 - 25 Aug 20:00 18 Aug 10:00 - 25 Aug 20:00 - Durrësi Durrësi
Durrësi, Durrës, Albania Durrësi, Durrës, Albania
Kedves Érdeklődők, Végre eldőlt! Az idei évben Albánia mellett döntöttünk! Jelöljétek vissza az eseményt és számtalan érvünk lesz amellett, hogy idén nyáron a jól bevált helyett...   More info

6° Rencontres Internationales des Échecs Francophones

26 Aug 12:00 - 01 Sep 20:00 26 Aug 12:00 - 01 Sep 20:00 - Tirana Tirana
Tirana, Albania Tirana, Albania
Les Rencontres Internationales des Echecs Francophones (RIDEF) Notre événement majeur que sont les Rencontres Internationales des Échecs Francophones se déroule annuellement...   More info

Electric Albania: the force

28 Aug 16:00 28 Aug 16:00 - Tirana Tirana
Skanderbeg Square Tirana Skanderbeg Square Tirana
Postponed till early 2018...   More info

HYBRID GARDEN Psychedelica By The Beach 5th Edition

30 Aug 17:00 - 02 Sep 17:00 30 Aug 17:00 - 02 Sep 17:00 - Lukovë Lukovë
Lukovë Lukovë
HYBRID GARDEN Psychedelica by the Beach 5th...   More info

II Ekspedycja Charytatywna - Saranda Albania

01 Sep 11:00 - 08 Sep 14:00 01 Sep 11:00 - 08 Sep 14:00 - Sarandë Sarandë
Saranda City Albania Saranda City Albania
Niesamowita przygoda w szczytnym celu... pojazdy starsze niż 25 lat odbędą ekspedycję charytatywną do Albanii...   More info

Miss Face of the World

10 Oct 10:00 - 20 Oct 13:00 10 Oct 10:00 - 20 Oct 13:00 - Tirana Tirana
Tirana, Albania Tirana, Albania
  More info

Miss Face of The World

10 Oct 11:00 - 20 Oct 14:00 10 Oct 11:00 - 20 Oct 14:00 - Tirana Tirana
Tirana, Albania Tirana, Albania
  More info

Master pratico di chirurgia orale e implantologia dentale

11 Oct 09:00 - 15 Jun 18:00 11 Oct 09:00 - 15 Jun 18:00 - Tirana Tirana
Albanian University Albanian University
Il master pratico di chirurgia orale e implantologia dentale prevede 1 incontro al mese, organizzato il giovedi con orario 9:00-13:00 e 14:00-18:00, il venerdi con orario 9:00-18...   More info

Happy Birthday Krenar Llanaj

08 Nov 20:00 - 21:00 08 Nov 20:00 - 21:00 - Avlona Avlona
Rruga Dëshmorët,vlore Rruga Dëshmorët,vlore
Happy Birthday Krenar...   More info

Albania v Scotland

17 Nov 19:45 - 22:00 17 Nov 19:45 - 22:00 - Tirana Tirana
Shkolla Kombëtare e Futbollit "Loro Boriçi" Shkolla Kombëtare e Futbollit "Loro Boriçi"
UEFA Nations League Albania vs Scotland Saturday 17th November Kick Off 745pm Loro Boriçi...   More info

106 Vjetori i Pavaresise se Shqiperise

28 Nov 10:00 - 29 Nov 12:00 28 Nov 10:00 - 29 Nov 12:00 - Vlorë Vlorë
Sheshi i Flamurit Sheshi i Flamurit
Happy 106 Anniversary Independence Of...   More info

Merry Christmas 2018

25 Dec 00:00 - 23:00 25 Dec 00:00 - 23:00 - Avlona Avlona
Rruga Dëshmorët,vlore Rruga Dëshmorët,vlore
Happy Merry...   More info

Happy New Year 2019

31 Dec 20:00 - 01 Feb 12:00 31 Dec 20:00 - 01 Feb 12:00 - Avlona Avlona
Rruga Dëshmorët,vlore Rruga Dëshmorët,vlore
Happy New Year...   More info

Belarus 0027717140486 marriage spell caster in Kent Albania

24 Apr 17:00 - 09 May 11:00 24 Apr 17:00 - 09 May 11:00 - Durrësi Durrësi
Bar coffe "Kent" Bar coffe "Kent"
Muum Lynn 0027717140486 Triple Potent Amulets Powerful good luck charms, called amulets, can help bring you the luck, love, and good fortune you so deserve. These lucky charms may...   More info


© 2018 Siguez