Past Events

Konferenca e II-të ndërkombëtare "Tako Talente Shqiptare "

14 Jun 09:30 - 15 Jun 13:30 14 Jun 09:30 - 15 Jun 13:30 - Vlorë Vlorë
Vlorë, Albania Vlorë, Albania
Tako Talentet Shqiptare Meet Albalents është një mundësi për pjesëmarrje dhe shkëmbim idesh dhe eksperiencash midis talenteve shqiptarë të cilët studiojnë apo punojnë jashtë...   More info


© 2018 Siguez