Konferencë Shkencore "Anuarët e Filozofisë"

09 Feb 17:00 - 11 Feb 10:00 09 Feb 17:00 - 11 Feb 10:00 - Vlorë Vlorë
Llogora Tourist Village Llogora Tourist Village
Departamenti i Komunikimit dhe Marrëdhënieve Publike në bashkëpunim me Klubin RUSSELL organizon edicionin e katërt të konferencës shkencore ANUARËT E FILOZOFISË RUSSELL me temë...   More info


© 2018 Siguez