Past Events

Leksion: Shqiptarët në Schengen

16 Feb 14:00 - 17:00 16 Feb 14:00 - 17:00 - Tirana Tirana
Zyrë Avokatie&Ndërmjetësimi Greta Smoqi Çullhaj Zyrë Avokatie&Ndërmjetësimi Greta Smoqi Çullhaj
Leksioni i Hapur për të gjithë të interesuarit ku do organizohet në bazën e tryezës bashkëbiseduese dhe bashkëvepruese. Takimi Dt. 16.02.2018 Ora 14:00 17:00 Regjistrohu në...   More info


© 2018 Siguez