Past Events

Punësim si Mekanik Autovetura / Kamion & Elektro Auto në Malta.

11 Dec 09:00 - 18:00 11 Dec 09:00 - 18:00 - Tirana Tirana
Vela Consulting Vela Consulting
Punësim: Kërkohen Mekanik për Autovetura Kamion & Elektro Auto në Malta EU. Kliko https:/velaconsulting.al/apply dhe plotëso formularin e regjistrimit me CV-në tuaj (format MS...   More info

Punësim në Malta - shtet anëtar i Bashkimit Evropian.

11 Dec 10:00 - 18:00 11 Dec 10:00 - 18:00 - Tirana Tirana
Vela Consulting Vela Consulting
Punësim në Malta shtet anëtar i Bashkimit Evropian. Apliko vetëm nqse komunikoni mirë në gjuhën angleze. Kliko https:/velaconsulting.al/apply dhe plotëso formularin e...   More info


© 2017 Siguez