Miqtë e Mjedisit - Mbill pemën tënde!

23 Mar 10:00 - 14:00 23 Mar 10:00 - 14:00 - Tirana Tirana
Universiteti Bujqesor i Tiranes Universiteti Bujqesor i Tiranes
Miqtë e Mjedisit Mbill pemën tënde! Student Economic Forum në bashkëpunim me Universitetin Bujqësor të Tiranes dhe Bashkinë e Tiranës në kuadër të nismës Miqtë e Mjedisit’’ka...   More info


© 2018 Siguez