Past Events

Yoga and Mindfulness for Kids, 4-7 years old

09 Mar 16:30 - 17:30 09 Mar 16:30 - 17:30 - Tirana Tirana
Free Flow Yoga Tirana ,Yoga Boutique Studio, Rys-200 Free Flow Yoga Tirana ,Yoga Boutique Studio, Rys-200
Pranvera po troket! Këtë herë do të bëjmë një shëtitje imagjinare në lagje apo në një park për të parë shenjat e para të ardhjes së pranverës. Fëmijët do të mësojnë mbi pranverën...   More info

Yoga and Mindfulness for Tweens and Teens, 8-13 years old

09 Mar 18:00 - 19:00 09 Mar 18:00 - 19:00 - Tirana Tirana
Free Flow Yoga Tirana ,Yoga Boutique Studio, Rys-200 Free Flow Yoga Tirana ,Yoga Boutique Studio, Rys-200
Tweens dhe Teens fëmijët midis fëmijërisë dhe viteve të adoleshencës, zhvillojnë ndjesitë e tyre të përkatësisë, dhe eksplorojnë forcën e tyre e gjejnë hapësirën e tyre...   More info


© 2018 Siguez