Past Events

Mc Adam Blues Live in concert at "Tirana Rock Cafè"

15 Mar 21:30 - 16 Mar 00:30 15 Mar 21:30 - 16 Mar 00:30 - Tirana Tirana
Tirana Rock Cafe Tirana Rock Cafe
Të gjitha Blues, Rhythm & Blues, Rock-Blues & Soul, i rishikuar nga Vito Liturri (Maestro dhe mësues i përbërjes, në Konservatorin e Matera) Umberto Calentini kontrabassist dhe...   More info


© 2018 Siguez