Past Events

Studio ne Kanada me Georgian College, Ontario

13 Feb 17:30 - 20:00 13 Feb 17:30 - 20:00 - Tirana Tirana
Tirana International Hotel & Conference Centre Tirana International Hotel & Conference Centre
Takohuni me perfaqësues të kolegjit Nr.1, në Ontario, Kanada për studime Co-Op, GEORGIAN COLLEGE, në evenimentin e saj të parë në Shqipëri në datë 13 shkurt. Në këtë SEMINAR, ju...   More info

Sesionin Informues për bursa - Universiteti Amerikan i Selanikut

14 Feb 17:00 - 19:00 14 Feb 17:00 - 19:00 - Tirana Tirana
Tirana International Hotel & Conference Centre Tirana International Hotel & Conference Centre
Fondacioni Shoqëria e Hapur për Shqipërinë dhe Universiteti Amerikan i Selanikut (ACT) ftojnë nxënës, studentë, prindër e familjarë, në Sesionin Informues për bursa për Studime...   More info


© 2018 Siguez