Smart Home

20 Nov 18:00 - 19:00 20 Nov 18:00 - 19:00 - Tirana Tirana
Tirana International Hotel & Conference Centre Tirana International Hotel & Conference Centre
Smart Home Europe dhe Beleraj Konstruksion prezantojnë sistemin inteligjent të shtëpisë dhe të banimit Smart Home. Më 20.11.2017, ora 18:00 në Tirana International Hotel, Tiranë...   More info

Pyet Gjyshërit 2, Ceremonia e çmimeve

23 Nov 17:00 - 19:00 23 Nov 17:00 - 19:00 - Tirana Tirana
Tirana International Hotel & Conference Centre Tirana International Hotel & Conference Centre
23 Nentor Venue: Tirana International Hotel, Balsha Room Awards Ceremony ASK YOUR GRANDPARENTS 2 17:00 17:30 Registration 17:30 17:45 Welcome address by the organizers...   More info

Konferenca Ⅱ-të "Marketingu Farmaceutik"

16 Dec 08:00 - 17 Dec 15:00 16 Dec 08:00 - 17 Dec 15:00 - Tirana Tirana
Tirana International Hotel & Conference Centre Tirana International Hotel & Conference Centre
Konferenca Ⅱ-të Marketingu Farmaceutik Organizon: Shoqata MAYA (Medical Association Youth Albania) Datat: 16-17 Dhjetor 2017 (Oraret 8.00-15.00) Vendi: Salla Akernia, Tirana...   More info

Capodanno in Albania: Tirana e Berat

29 Dec 20:00 - 02 Jan 08:00 29 Dec 20:00 - 02 Jan 08:00 - Tirana Tirana
Tirana International Hotel & Conference Centre Tirana International Hotel & Conference Centre
Albania Viaggi vi propone due destinazioni dove trascorrere il Capodanno 2018. Capodanno movida e cultura a Tirana da € 350,00 Capodanno storia, cultura e tradizioni a Berat da...   More info


© 2017 Siguez