Trajnim per Google AdWords dhe Google Analytics

26 Sep 10:00 - 28 Sep 16:00 26 Sep 10:00 - 28 Sep 16:00 - Tirana Tirana
Tirana, Albania Tirana, Albania
Të gjithë ata që punojnë në fushën e Marketingut dixhital dhe duan të mësojnë më shumë rreth Google Adwords dhe Google Analytics, ju ftojmë në trajnimin që do të organizohet për...   More info

Trening-Kurs

30 Sep 08:00 - 19:00 30 Sep 08:00 - 19:00 - Tirana Tirana
Tirana, Albania Tirana, Albania
Më 30 Shtator në Tiranë NEAUVIA ju ofron trening kurs per Dermal Filler,ekspertë nderkombetare të lartë tani edhe në Tiranë, (per te cilin do te paiseni me diploma te mirenjohura...   More info

Animal

04 Oct 03:00 - 06:00 04 Oct 03:00 - 06:00 - Tirana Tirana
Tirana, Albania Tirana, Albania
The World Animal Day movement is proudly sponsored by Naturewatch Foundation. We currently have 92 World Animal Day Ambassadors working in 74 countries around the globe. All of...   More info

Business and Human Rights

05 Oct 10:00 - 16:00 05 Oct 10:00 - 16:00 - Tirana Tirana
Tirana, Albania Tirana, Albania
Business and Human Rights training is an initiative of CSR E extended in Albania, Spain, Portugal, Greece, Finland and Poland. In Albania it is implemented through URI and CSR AL...   More info

Best Beauty Child Albania 2017

31 Oct 16:00 - 19:00 31 Oct 16:00 - 19:00 - Tirana Tirana
Tirana, Albania Tirana, Albania
Se shpejti do te mbahet per here te pare ne Shqiperi eventi kulturor Best Beauty Child Albania 2017 Nje event i cili do te kthehet ne tradite te pervitshme, duke u bere nje...   More info

Konferenca e I e ASTES

10 Nov 09:00 - 11 Nov 18:00 10 Nov 09:00 - 11 Nov 18:00 - Tirana Tirana
Tirana, Albania Tirana, Albania
Të nderuar kolegë dhe miq, Kemi kënaqesine dhe nderin t'ju ftojmë në emër të Komitetit Organizator, të Konferencës së I-re të Albanian Society for Trauma & Emergency Surgery...   More info

Belbezimi Cluttering Trainer Dr. Mario D' Ambrosio

11 Nov 09:30 - 12 Nov 09:30 11 Nov 09:30 - 12 Nov 09:30 - Tirana Tirana
Hotel Doro City-Tirana Albania Hotel Doro City-Tirana Albania
Data eshte ende e pa konfirmuar gjithashtu edhe cmimi. Per tani save dhe...   More info

KLIK EKSPO - Tirana

23 Nov 09:00 - 26 Nov 19:00 23 Nov 09:00 - 26 Nov 19:00 - Tirana Tirana
Tirana, Albania Tirana, Albania
La 24a edizione della Fiera Internazionale di Tirana ha mantenuto viva la tradizione portando gli imprenditori, professionisti e visitatori di Tirana da oltre 20 realtà...   More info

Miss Face Of The World

05 Dec 10:00 - 13:00 05 Dec 10:00 - 13:00 - Tirana Tirana
Tirana, Albania Tirana, Albania
  More info

Mister Face of the World

09 Dec 07:00 - 10:00 09 Dec 07:00 - 10:00 - Tirana Tirana
Tirana, Albania Tirana, Albania
  More info

Miss Face of The World 2017

09 Dec 10:00 - 13:00 09 Dec 10:00 - 13:00 - Tirana Tirana
Tirana, Albania Tirana, Albania
  More info

EFRJ Conference 2018

14 Jun 09:00 - 16 Jun 17:00 14 Jun 09:00 - 16 Jun 17:00 - Tirana Tirana
Tirana, Albania Tirana, Albania
The EFRJ is happy to invite you to the 10th edition of its biennial international conference: Expanding the restorative imagination. Restorative justice between realities and...   More info


© 2017 Siguez