Past Events

Anetaret marrin Kartat Sezoni 2017-2018

18 Nov 19:00 18 Nov 19:00 - Tirana Tirana
Temple Lounge & Resto Bar Temple Lounge & Resto Bar
18/11/2017 Ora 19:00 Anetaret e regjistruar per Sezonin 2017-2018 jane te ftuar te marrin pjese ne nje mini feste’ per terheqjen e kartave dhe cantave mberritur sot nga AIMC...   More info


© 2017 Siguez