Past Events

Elbasan - Laurette de Paname dhe miqtë e saj të Montmartre

09 Dec 19:00 - 21:00 09 Dec 19:00 - 21:00 - Tirana Tirana
Teatri Skampa Teatri Skampa
Pas suksesit të turneut të saj të parë në Shqipëri në nëntor 2016-të në Korçë dhe Tiranë, Laurette de Paname rikthehet me miqtë e saj të Montmartre për një version premierë të...   More info


© 2017 Siguez