Past Events

Konkurset Kombëtare me Maturantët #2018

10 Apr 10:00 - 28 Apr 17:00 10 Apr 10:00 - 28 Apr 17:00 - Tirana Tirana
TBU - Tirana Business University TBU - Tirana Business University
Vijojnë regjistrimet e maturantëve për konkursin kombëtar Sipërmarrësit e së Nesërmes, Edicioni 8 dhe Juristët e së Nesërmes, Edicioni 4, organizuar nga TBU në bashkëpunim me...   More info


© 2018 Siguez