Past Events

Consultation with Coventry University representative

09 Dec 12:00 - 17:00 09 Dec 12:00 - 17:00 - Tirana Tirana
Studycare.al Studycare.al
Keni deshire te studioni ne Mbretërë e Bashkuar por nuk keni të mbrojtur provimin e IELTS, ose nuk keni notën që kerkon universiteti? Coventry University ju ofron nje mundesi...   More info

Holanda- opsioni më i mirë për të studiuar në Europë

14 Dec 12:00 - 18:00 14 Dec 12:00 - 18:00 - Tirana Tirana
Studycare.al Studycare.al
A e dini që 1 në 10 studentë në Holandë është një student ndërkombëtar? Holanda ka më shumë se 90,000 studentë ndërkombëtarë dhe ky numër po rritet çdo vit. Pra, pse duhet të...   More info


© 2017 Siguez