Past Events

Trajnim "E Drejta e Autorit – Rëndësia dhe Sfidat"

12 Apr 14:30 - 15:50 12 Apr 14:30 - 15:50 - Tirana Tirana
Student Economic Forum Student Economic Forum
Edukimi përmes kulturës! Edukim për të drejtën e autorit! Në kuadër të informimit mbi rëndësinë e të drejtës së autorit, Student Economic Forum do të zhvillojë një trajnim me...   More info

Academy of Young Economists - Akademia e Ekonomistëve të Rinj

14 Apr 00:00 - 03:00 14 Apr 00:00 - 03:00 - Tirana Tirana
Student Economic Forum Student Economic Forum
Academy of Young Economists Akademia e Ekonomistëve të Rinj Student Economic Forum me mbështetjen e Albanian Economic Forum dhe në bashkëpunim me Albanian Young Leaders Forum...   More info

Ekspeditë në "UKA Farm"

19 Apr 16:00 - 17:30 19 Apr 16:00 - 17:30 - Tirana Tirana
Student Economic Forum Student Economic Forum
Student Economic Forum më datë 19 Prill 2018, ora 16:00 17:30 në kuadër të programit Fermat e Suksesshme Shqiptare do të zhvilloj një ekspeditë pranë Uka Farm. Qëllimi i kësaj...   More info

Drejtësia Sociale dhe Zhvillimi Ekonomik në Ballkanin Perëndimor

21 Jun 21:00 - 22 Jun 06:00 21 Jun 21:00 - 22 Jun 06:00 - Tirana Tirana
Student Economic Forum Student Economic Forum
Connect. Collaborate. Create. KONFERENCA RAJONALE Drejtësia Sociale dhe Zhvillimi Ekonomik në Ballkanin Perëndimor'' Student Economic Forum në bashkëpunim me Albanian Consumer...   More info


© 2018 Siguez