Past Events

Takim me autorin e librit Babeli, Jan De Leeuw

17 Mar 00:00 - 15:00 17 Mar 00:00 - 15:00 - Tirana Tirana
Shtëpia Botuese DITURIA Shtëpia Botuese DITURIA
E shtunë Ora 12.00-13.00 Promovim DITURIA: Babeli: Paraja, feja, terrorizmi... nje teme e nxehte edhe ne letersine per te rinj. Me praninë e Autorit Jan De Leeuw dhe të...   More info


© 2018 Siguez