Sa Muzikantë bëhemi për të luajtur Himnin Kombëtar?

28 Nov 10:00 - 12:00 28 Nov 10:00 - 12:00 - Tirana Tirana
Sheshi SKENDERBEJ Sheshi SKENDERBEJ
Sa kitaristë/basistë bëhemi për të luajtur himnin tonë kombëtar? Më 28 Nëntor 2017 në ora 10:00, merre Kitarën dhe Amplifikatorin tënd dhe bashkoju ngjarjes më të madhe të ketij...   More info

Nata e Bardhë - Emeli Sandé

29 Nov 19:00 - 30 Nov 00:00 29 Nov 19:00 - 30 Nov 00:00 - Tirana Tirana
Sheshi SKENDERBEJ Sheshi SKENDERBEJ
Këtë 29 nëntor, yjet do të shkëlqejnë veç për ty. Por ylli më i shëndritshëm vjen nga Britania e Madhe, Emeli Sande. Do t’jetë një natë e magjishme, për t’u mbajtur mënd. Një...   More info


© 2017 Siguez