Krishtlindjet & Viti i Ri - Darka Gala

24 Dec 20:30 - 01 Jan 03:00 24 Dec 20:30 - 01 Jan 03:00 - Tirana Tirana
Rogner Hotel Tirana Rogner Hotel Tirana
Festa me 5 yje ne Rogner Hotel DARKA E KRISHTLINDJEVE 50 EUR/person Mikpritja pranë oxhakut me glühwein dhe gështenja të pjekura Menu tradicionale Krishtlindjesh Program...   More info

CA® Clear-Aligner - Orthodontics in 2018

20 Jan 09:00 - 17:00 20 Jan 09:00 - 17:00 - Tirana Tirana
Rogner Hotel Rogner Hotel
CA Clear-Aligner Orthodontics in 2018 The innovativ and efficient treatment system with total control during the whole therapy. Aligners are a common part in the orthodontic...   More info


© 2017 Siguez