Past Events

April - Multi Languages Cafe'

11 Apr 17:00 - 30 Apr 19:00 11 Apr 17:00 - 30 Apr 19:00 - Tirana Tirana
Qendra Rinore e Tiranës Qendra Rinore e Tiranës
Multi-Languages Cafe', hapsira e duhur për të gjithë ata persona të cilët gjuhët i kanë pjesë të pasioneve të tyre. Multi-Languages Cafe' u jep mundesi të gjithëve të praktikojnë...   More info

“ The Coding Club”/Klubi i Kodimit”

14 Apr 09:00 - 13:00 14 Apr 09:00 - 13:00 - Tirana Tirana
Qendra Rinore e Tiranës Qendra Rinore e Tiranës
Bëhuni pjesë e programimit The Coding Club Klubi i Kodimit , një program që organizohet nga Shërbimi Kombëtar Për Rininë në bashkëpunim me Universitetin Francez Epitech Balkans...   More info

Konkursi “ PENA E RE ” - Prill 2018

26 Apr 17:00 - 18:30 26 Apr 17:00 - 18:30 - Tirana Tirana
Qendra Rinore e Tiranës Qendra Rinore e Tiranës
MIQ TË KLUBIT LETRAR PENA E RE Të gjithë ju që jeni nga mosha 16 26 vjeç dhe shkruani ese, prozë ose poezi , jeni të ftuar të konkuroni me një punim tuajin në një nga kategoritë...   More info


© 2019 Siguez