48 Hour Film Project Tirana

24 Nov 19:00 - 26 Nov 19:30 24 Nov 19:00 - 26 Nov 19:30 - Tirana Tirana
Qendra Multimediale Ten Qendra Multimediale Ten
Ky projekt është një fundjavë emocionuese dhe pa gjum, ku ti dhe skuadra jote bëni një film shkruani, xhironi, montoni dhe dorëzoni në vetëm 48 orë. Shorti i zhanreve hidhet ditën...   More info


© 2017 Siguez