Past Events

Trajnim FALAS - Specialist Celularësh

17 Feb 12:30 - 15:00 17 Feb 12:30 - 15:00 - Tirana Tirana
Qendra e Teknologjisë - LINK Qendra e Teknologjisë - LINK
Qendra e Teknologjisë LINK organizon një takim të hapur informues dhe praktik në fushën e riparimit të celularëve. Ky aktivitet zhvillohet për arsye që të përhapen sa më shumë...   More info


© 2018 Siguez