Shën Valentini në Stamboll, 4 Ditë €89, Nisja më 15 Shkurt.

Shën Valentini në Stamboll, 4 Ditë €89, Nisja më 15 Shkurt.15 Feb 06:00 - 19 Feb 21:00 - Tirana
Plazh.com

Route
More info

Shën Valentini në Stamboll, 4 Ditë €89, Nisja më 15 Shkurt.
Vizitohet: Stamboll.
Fjetje: 2 netë në Stamboll.
- Hotel 3* - €89
- Hotel 3*S ose 4* - €99
Vajtje - Ardhje me Autobus, Mëngjeset, Transfertat dhe Shëtitjet. Shoqërues Shqiptar gjatë udhëtimit.
plazh.com/schedam.cgi?tpo=M&cdo=UHYPKRHLZAOJ


Udhëtim në Stamboll, 3 Ditë Hotel 4* - €199, Nisja më 23 Shkurt.

23 Feb 06:00 - 21:00 23 Feb 06:00 - 21:00 - Tirana Tirana
Plazh.com Plazh.com
Udhëtim në Stamboll, 3 Ditë Hotel 4 €199, Nisja më 23 Shkurt. Vizitë: 3 Ditë të plota në Stamboll. Fjetje: 2 netë në Stamboll. Fluturimi direkt me avion Tiranë Stamboll Tiranë...   More info

Pranverë në Stamboll, 3 Ditë Hotel 4* - €209, Nisja më 2 Mars.

02 Mar 06:00 - 04 Mar 21:00 02 Mar 06:00 - 04 Mar 21:00 - Tirana Tirana
Plazh.com Plazh.com
Pranverë në Stamboll, 3 Ditë Hotel 4 €209, Nisja më 2 Mars. Vizitë: 3 Ditë të plota në Stamboll. Fjetje: 2 netë në Stamboll. Fluturimi direkt me avion Tiranë Stamboll Tiranë...   More info

Pranverë në Janinë dhe Meteora, 2 Ditë €49, Nisja më 3 Mars.

03 Mar 04:00 - 04 Mar 07:00 03 Mar 04:00 - 04 Mar 07:00 - Tirana Tirana
Plazh.com Plazh.com
Pranverë në Janinë dhe Meteora, 2 Ditë €49, Nisja më 3 Mars. Vizitohen: Janinë, Meteora dhe Kostur. Fjetje 1 natë në Hotel 3 në Kallabaka. Udhëtimi vajtje ardhje me autobus dhe...   More info

Pranverë në Vjenë dhe Budapest, 5 Ditë €199, Nisja më 7 Mars.

07 Mar 06:00 - 11 Mar 09:00 07 Mar 06:00 - 11 Mar 09:00 - Tirana Tirana
Plazh.com Plazh.com
Pranverë në Vjenë dhe Budapest, 5 Ditë €199, Nisja më 7 Mars. Vizitohen: Split, Zagreb, Graz, Vjenë, Budapest, Beograd dhe Prishtinë, Fjetje 1 natë në Vjenë, 1 natë në Budapest...   More info

Weekend All Inclusive në Korfuz, 3 Ditë €69, Nisja më 8 Mars.

08 Mar 06:00 - 10 Mar 21:00 08 Mar 06:00 - 10 Mar 21:00 - Tirana Tirana
Plazh.com Plazh.com
Weekend All Inclusive në Korfuz, 3 Ditë €69, Nisja më 8 Mars. Fëmija i parë deri 12 vjeç Falas në Hotel. Vizitohet: Korfuz. -€69 Telemachos 2 Superior, All Inclusive Fjetje 2...   More info

Pranverë në Stamboll, 3 Ditë Hotel 4* - €229, Nisja më 9 Mars.

09 Mar 06:00 - 11 Mar 21:00 09 Mar 06:00 - 11 Mar 21:00 - Tirana Tirana
Plazh.com Plazh.com
Pranverë në Stamboll, 3 Ditë Hotel 4 €209, Nisja më 9 Mars. Vizitë: 3 Ditë të plota në Stamboll. Fjetje: 2 netë në Stamboll. Fluturimi direkt me avion Tiranë Stamboll Tiranë...   More info

Pranverë në Paris, 4 Ditë €399, Nisja më 10 Mars.

10 Mar 05:00 - 13 Mar 20:00 10 Mar 05:00 - 13 Mar 20:00 - Tirana Tirana
Plazh.com Plazh.com
Pranverë në Paris, 4 Ditë €399, Nisja më 10 Mars. Vizitohen: Paris. Fjetje 3 Netë në Paris. Fluturimi me avion direkt Shkup Paris. Shëtitje me Autobus dhe Shoqërues Shqiptar...   More info

Pranverë në Ulqin, 2 Ditë €39, Nisja më 10 Mars.

10 Mar 06:00 - 11 Mar 21:00 10 Mar 06:00 - 11 Mar 21:00 - Tirana Tirana
Plazh.com Plazh.com
Pranverë në Ulqin, 2 Ditë €39, Nisja më 10 Mars. Vizitohet: Ulqin, Budva dhe Kotorr. Fjetje 1 natë Hotel 4 në Ulqin, Mëngjes dhe Darkë Speciale me Muzikë dhe DJ. Udhëtimi me...   More info

Pranverë në Barcelonë, 4 Ditë €399, Nisja më 11 Mars.

11 Mar 06:00 - 14 Mar 21:00 11 Mar 06:00 - 14 Mar 21:00 - Tirana Tirana
Plazh.com Plazh.com
Pranverë në Barcelonë, 4 Ditë €399, Nisja më 11 Mars. Vizitohet: Barcelonë. Fjetje 3 Netë në Hotel në Barcelonë, Mëngjeset në Hotel. Fluturimi direkt Vajtje Ardhje me Avion...   More info

Pranverë në Stamboll, 4 Ditë €79, Nisja më 15 Mars.

15 Mar 06:00 - 21:00 15 Mar 06:00 - 21:00 - Tirana Tirana
Plazh.com Plazh.com
Pranverë në Stamboll, 4 Ditë €79, Nisja më 15 Mars. Vizitohet: Stamboll. Fjetje: 2 netë në Stamboll. -Hotel 3 €79 -Hotel 3 S ose 4 €89 Vajtje Ardhje me Autobus, Mëngjeset...   More info

Pranverë në Zyrih dhe Bazel, 4 Ditë €379, Nisje më 16 Mars.

16 Mar 06:00 - 19 Mar 21:00 16 Mar 06:00 - 19 Mar 21:00 - Tirana Tirana
Plazh.com Plazh.com
Pranverë në Zyrih dhe Bazel, 4 Ditë €379, Nisje më 16 Mars. Vizitohen: Zyrih, Lucernë, Bernë, Bazel, Lozanë. Fjetje në Zyrih 2 netë dhe 1 natë në Bazel. Fluturimi me avion...   More info

Pranverë në Vjenë, 4 Ditë €339, Nisja më 17 Mars.

17 Mar 06:00 - 20 Mar 21:00 17 Mar 06:00 - 20 Mar 21:00 - Tirana Tirana
Plazh.com Plazh.com
Pranverë në Vjenë, 4 Ditë €339, Nisja më 17 Mars. Vizitohet Vjenë dhe Budapest. Fjetje 2 netë në Vjenë dhe 1 në Budapest. Mëngjeset në Hotel, Fluturimi me avion Tiranë Budapest...   More info

Pranverë në Bregdetin Dalmat, 4 Ditë €129, Nisja më 22 Mars.

22 Mar 06:00 - 25 Mar 21:00 22 Mar 06:00 - 25 Mar 21:00 - Tirana Tirana
Plazh.com Plazh.com
Pranverë në Bregdetin Dalmat, 4 Ditë €129, Nisja më 22 Mars. Vizitohet: Dubrovnik, Shibenik, Zadar, Split, Parku Krka, Budva, Kotorr. Fjetje, Mëngjese dhe Darka për 2 Netë në...   More info

Weekend All Inclusive në Korfuz, 3 Ditë €69, Nisja më 23 Mars.

23 Mar 06:00 - 25 Mar 21:00 23 Mar 06:00 - 25 Mar 21:00 - Tirana Tirana
Plazh.com Plazh.com
Weekend All Inclusive në Korfuz, 3 Ditë €69, Nisja më 23 Mars. Fëmija i parë deri 12 vjeç Falas në Hotel. Vizitohet: Korfuz. -€69 Telemachos 2 Superior, All Inclusive Fjetje 2...   More info

Pranverë në Ulqin, 2 Ditë €39, Nisja më 24 Mars.

24 Mar 06:00 - 25 Mar 21:00 24 Mar 06:00 - 25 Mar 21:00 - Tirana Tirana
Plazh.com Plazh.com
Pranverë në Ulqin, 2 Ditë €39, Nisja më 24 Mars. Vizitohet: Ulqin, Budva dhe Kotorr. Fjetje 1 natë Hotel 4 në Ulqin, Mëngjes dhe Darkë Speciale me Muzikë dhe DJ. Udhëtimi me...   More info

Pranverë në Pekin dhe Shanghai, 8 Ditë €1399, Nisja më 2 Prill.

02 Apr 06:00 - 09 Apr 21:00 02 Apr 06:00 - 09 Apr 21:00 - Tirana Tirana
Plazh.com Plazh.com
Pranverë në Pekin dhe Shanghai, 8 Ditë €1399, Nisja më 2 Prill. Vizitohen: Pekin, Shanghai, Hangzhou. Fjetje 3 netë në Pekin dhe 2 Netë në Shanghai dhe 1 natë në Hangzhou...   More info

Pranverë në Berlin, 4 Ditë €339, Nisja më 19 Prill.

19 Apr 06:00 - 21:00 19 Apr 06:00 - 21:00 - Tirana Tirana
Plazh.com Plazh.com
Pranverë në Berlin, 4 Ditë €339, Nisja më 19 Prill. Vizitohet: Berlin. Fjetje 3 Netë në Berlin. Fluturimi me avion Prishtinë Berlin Prishtinë. Transferimi me autobus në...   More info

Pranverë në Bangkok dhe Pattaya, 8 Ditë €1079, Nisja më 26 Prill

26 Apr 06:00 - 03 May 09:00 26 Apr 06:00 - 03 May 09:00 - Tirana Tirana
Plazh.com Plazh.com
Pranverë në Bangkok dhe Pattaya, 8 Ditë €1079, Nisja më 26 Prill. Vizitohen: Bangkok dhe Pattaya. Fjetje dhe Mengjeset në Hotele 5 3 Netë në Bangkok dhe 2 Netë në Pattaya...   More info

Udhëtim në Australi, 13 Ditë €2499. Nisja më 4 Maj.

04 May 06:00 - 16 May 21:00 04 May 06:00 - 16 May 21:00 - Tirana Tirana
Plazh.com Plazh.com
Udhëtim në Australi, 13 Ditë €2499. Nisja më 4 Maj. Vizitohen: Sydney, Canberra, Melbourne. Fjetje 4 netë në Sydney, 1 Natë në Canberra dhe 5 netë në Melbourne, Mëngjeset në...   More info

Pranverë në Spanjë dhe Portugali, 8 Ditë €649, Nisja më 25 Maj

25 May 06:00 - 01 Jun 21:00 25 May 06:00 - 01 Jun 21:00 - Tirana Tirana
Plazh.com Plazh.com
Pranverë në Spanjë dhe Portugali, 8 Ditë €649, Nisja më 25 Maj. Vizitohet: Barcelonë, Zaragosa, Madrid, Lisbonë, Sevilje, Cordoba, Malaga, Granada dhe Valencia. Fjetje në Hotele...   More info

Pranverë në Strasburg - Shtutgart, 4 Ditë €399, Nisja më 27 Maj.

27 May 06:00 - 30 May 21:00 27 May 06:00 - 30 May 21:00 - Tirana Tirana
Plazh.com Plazh.com
Pranverë në Strasburg Shtutgart, 4 Ditë €399, Nisja më 27 Maj. Vizitohen: Shtutgart, Karlsruhe, Baden Baden, Strasburg, Colmar dhe Mulhouse. Fjetje në Shtutgart 1 natë, Baden...   More info

Rusi Ukrainë Republikat Balltike, 13 Ditë €599, Nisja 1 Qershor.

01 Jun 06:00 - 13 Jun 17:00 01 Jun 06:00 - 13 Jun 17:00 - Tirana Tirana
Plazh.com Plazh.com
Rusi, Ukrainë, Poloni, Republikat Balltike, 13 Ditë €599, Nisja më 1 Qershor. Vizitohet: Moskë, Shën Petersburg, Kiev, Odesa, Vilnius, Riga, Talin, Varshavë, Krakov, Dubrovnik...   More info


© 2018 Siguez