Pranverë në Vjenë dhe Budapest, 5 Ditë €199, Nisja më 28 Mars.

Pranverë në Vjenë dhe Budapest, 5 Ditë €199, Nisja më 28 Mars.28 Mar 06:00 - 01 Apr 09:00 - Tirana
Plazh.com

Route
More info

Pranverë në Vjenë dhe Budapest, 5 Ditë €199, Nisja më 28 Mars.
Vizitohen: Split, Zagreb, Graz, Vjenë, Budapest, Beograd dhe Prishtinë,
Fjetje 1 natë në Vjenë, 1 natë në Budapest, 1 natë në Split dhe 1 natë në Beograd,
Vajtje Ardhje me Autobus dhe Shoqërues Shqiptar gjatë gjithë udhëtimit.
plazh.com/schedam.cgi?tpo=M&cdo=403TG5IQUQXM


Pranverë në Paris dhe Mynih, 7 ditë €349, Nisja më 21 Mars

21 Mar 06:00 - 27 Mar 22:00 21 Mar 06:00 - 27 Mar 22:00 - Tirana Tirana
Plazh.com Plazh.com
Pranverë në Paris dhe Mynih, 7 ditë €349, Nisja më 21 Mars Vizitohen: Paris, Zadar, Ljubljane, Salszburg, Mynih, Gjenevë, Milano. Fjetje 2 netë në Paris, 1 natë në Bourg en...   More info

Pranverë në Stamboll, 4 Ditë €79, Nisja më 22 Mars.

22 Mar 06:00 - 26 Mar 21:00 22 Mar 06:00 - 26 Mar 21:00 - Tirana Tirana
Plazh.com Plazh.com
Pranverë në Stamboll, 4 Ditë €79, Nisja më 22 Mars. Vizitohet: Stamboll. Fjetje: 2 netë në Stamboll. -Hotel 3 €79 -Hotel 3 S ose 4 €89 Vajtje Ardhje me Autobus, Mëngjeset...   More info

Weekend All Inclusive në Korfuz, 3 Ditë €69, Nisja më 23 Mars.

23 Mar 06:00 - 25 Mar 21:00 23 Mar 06:00 - 25 Mar 21:00 - Tirana Tirana
Plazh.com Plazh.com
Weekend All Inclusive në Korfuz, 3 Ditë €69, Nisja më 23 Mars. Fëmija i parë deri 12 vjeç Falas në Hotel. Vizitohet: Korfuz. -€69 Telemachos 2 Superior, All Inclusive Fjetje 2...   More info

Pranverë në Ulqin, 2 Ditë €39, Nisja më 24 Mars.

24 Mar 06:00 - 25 Mar 21:00 24 Mar 06:00 - 25 Mar 21:00 - Tirana Tirana
Plazh.com Plazh.com
Pranverë në Ulqin, 2 Ditë €39, Nisja më 24 Mars. Vizitohet: Ulqin, Budva dhe Kotorr. Fjetje 1 natë Hotel 4 në Ulqin, Mëngjes dhe Darkë Speciale me Muzikë dhe DJ. Udhëtimi me...   More info

Pashkët Katolike në Stamboll, 4 Ditë €79, Nisja më 29 Mars.

29 Mar 06:00 - 02 Apr 09:00 29 Mar 06:00 - 02 Apr 09:00 - Tirana Tirana
Plazh.com Plazh.com
Pashkët Katolike në Stamboll, 4 Ditë €79, Nisja më 29 Mars. Vizitohet: Stamboll. Fjetje: 2 netë në Stamboll. -Hotel 3 €79 -Hotel 3 S ose 4 €89 Vajtje Ardhje me Autobus...   More info

Pashkët Katolike në Stamboll, 4 Ditë €229, Nisja më 30 Mars.

30 Mar 06:00 - 02 Apr 21:00 30 Mar 06:00 - 02 Apr 21:00 - Tirana Tirana
Plazh.com Plazh.com
Pashkët Katolike në Stamboll, 4 Ditë Hotel 4 €229, Nisja më 30 Mars. Vizitë: Stamboll Fjetje: 3 netë në Stamboll. Fluturimi direkt me avion Tiranë Stamboll Tiranë, Shëtitje me...   More info

Pashkët Katolike në Beograd, 3 Ditë €89, Nisje më 31 Mars.

31 Mar 06:00 - 02 Apr 21:00 31 Mar 06:00 - 02 Apr 21:00 - Tirana Tirana
Plazh.com Plazh.com
Pashkët Katolike në Beograd, 3 Ditë €89, Nisje më 31 Mars. Vizitohet Beograd. Fjetje dhe Mëngjese për 2 netë qëndrimi në Hotel. Transfertat dhe Shëtitjet sipas Programit me...   More info

Pashkët Katolike në Prishtinë, 2 Ditë €39, Nisje 1 Prill.

01 Apr 06:00 - 02 Apr 21:00 01 Apr 06:00 - 02 Apr 21:00 - Tirana Tirana
Plazh.com Plazh.com
Pashkët Katolike në Prishtinë, 2 Ditë €39, Nisje 1 Prill. Darka Speciale me Pije dhe Muzikë dhe DJ në Hotel Holiday Resort 5 . Vizitohet: Prishtinë. Fjetje 1 Natë në Hotel...   More info

Pranverë në Pekin dhe Shanghai, 8 Ditë €1399, Nisja më 2 Prill.

02 Apr 06:00 - 09 Apr 21:00 02 Apr 06:00 - 09 Apr 21:00 - Tirana Tirana
Plazh.com Plazh.com
Pranverë në Pekin dhe Shanghai, 8 Ditë €1399, Nisja më 2 Prill. Vizitohen: Pekin, Shanghai, Hangzhou. Fjetje 3 netë në Pekin dhe 2 Netë në Shanghai dhe 1 natë në Hangzhou...   More info

Pranverë në Pragë, 5 Ditë €379, Nisje më 3 Prill.

03 Apr 06:00 - 07 Apr 21:00 03 Apr 06:00 - 07 Apr 21:00 - Tirana Tirana
Plazh.com Plazh.com
Pranverë në Pragë, 5 Ditë €379, Nisje më 3 Prill. Vizitohen: Pragë, Bratisllavë dhe Budapest. Fjetje në Pragë 3 netë dhe 1 natë në Budapest. Fluturimi me avion Tiranë Budapest...   More info

Pashkët Ortodokse në Stamboll, 4 Ditë €79, Nisja më 5 Prill.

05 Apr 06:00 - 09 Apr 21:00 05 Apr 06:00 - 09 Apr 21:00 - Tirana Tirana
Plazh.com Plazh.com
Pashkët Ortodokse në Stamboll, 4 Ditë €79, Nisja më 5 Prill. Vizitohet: Stamboll. Fjetje: 2 netë në Stamboll. -Hotel 3 €79 -Hotel 3 S ose 4 €89 Vajtje Ardhje me Autobus...   More info

Pashkët All Inclusive në Korfuz, 4 Ditë €119, Nisja më 6 Prill.

06 Apr 06:00 - 09 Apr 21:00 06 Apr 06:00 - 09 Apr 21:00 - Tirana Tirana
Plazh.com Plazh.com
Pashkët All Inclusive në Korfuz, 4 Ditë €119, Nisja më 6 Prill. Vizitohet: Korfuz. Fjetje 3 netë. -Hotel Telemachos 2 Superior, €119. All Inclusive (Mëngjesi, Dreka, Darka, Pijet...   More info

Pashkët Ortodokse në Beograd, 3 Ditë €89, Nisje më 7 Prill.

07 Apr 06:00 - 09 Apr 21:00 07 Apr 06:00 - 09 Apr 21:00 - Tirana Tirana
Plazh.com Plazh.com
Pashkët Ortodokse në Beograd, 3 Ditë €89, Nisje më 7 Prill. Vizitohet Beograd. Fjetje dhe Mëngjese për 2 netë qëndrimi në Hotel. Transfertat dhe Shëtitjet sipas Programit me...   More info

Pashkët Ortodokse në Prishtinë, 2 Ditë €39, Nisje 8 Prill.

08 Apr 06:00 - 09 Apr 21:00 08 Apr 06:00 - 09 Apr 21:00 - Tirana Tirana
Plazh.com Plazh.com
Pashkët Ortodokse në Prishtinë, 2 Ditë €39, Nisje 8 Prill. Darka Speciale me Pije dhe Muzikë dhe DJ në Hotel Holiday Resort 5 . Vizitohet: Prishtinë. Fjetje 1 Natë në Hotel...   More info

Pashkët në Budva, - 2 Ditë/ 1 Natë - €39, Nisje më 8 Prill.

08 Apr 08:00 - 09 Apr 21:00 08 Apr 08:00 - 09 Apr 21:00 - Tirana Tirana
Plazh.com Plazh.com
Pashkët Ortodokse në Budva, 2 Ditë/1 Natë €39, Nisje më 8 Prill. Vizitohet: Budva, Kotorr. Fjetje 1 Natë në Hotel Monte Rio 3 në Budva, Mëngjes dhe Darkë. Vajtje Ardhje me...   More info

Pranverë në Vjenë, 4 Ditë €369, Nisja më 14 Prill.

14 Apr 06:00 - 17 Apr 21:00 14 Apr 06:00 - 17 Apr 21:00 - Tirana Tirana
Plazh.com Plazh.com
Pranverë në Vjenë, 4 Ditë €369, Nisja më 14 Prill. Vizitohet Vjenë dhe Budapest. Fjetje 2 netë në Vjenë dhe 1 në Budapest. Mëngjeset në Hotel, Fluturimi me avion Tiranë Budapest...   More info

Pranverë në Berlin, 4 Ditë €339, Nisja më 19 Prill.

19 Apr 06:00 - 21:00 19 Apr 06:00 - 21:00 - Tirana Tirana
Plazh.com Plazh.com
Pranverë në Berlin, 4 Ditë €339, Nisja më 19 Prill. Vizitohet: Berlin. Fjetje 3 Netë në Berlin. Fluturimi me avion Prishtinë Berlin Prishtinë. Transferimi me autobus në...   More info

Pranverë në Barcelonë, 4 Ditë €399, Nisja më 20 Prill.

20 Apr 06:00 - 23 Apr 21:00 20 Apr 06:00 - 23 Apr 21:00 - Tirana Tirana
Plazh.com Plazh.com
Pranverë në Barcelonë, 4 Ditë €399, Nisja më 20 Prill. Vizitohet: Barcelonë. Fjetje 3 Netë në Hotel në Barcelonë, Mëngjeset në Hotel. Fluturimi direkt Vajtje Ardhje me Avion...   More info

Pranverë në Budapest, 4 Ditë €329, Nisje më 21 Prill.

21 Apr 06:00 - 24 Apr 21:00 21 Apr 06:00 - 24 Apr 21:00 - Tirana Tirana
Plazh.com Plazh.com
Pranverë në Budapest, 4 Ditë €329, Nisje më 21 Prill. Vizitohet: Budapest. Fjetje 3 netë në Budapest. Fluturimi direkt Tiranë Budapest Tiranë. Transfertat dhe Shëtitjet me...   More info

Pranverë në Bangkok dhe Pattaya, 8 Ditë €1079, Nisja më 26 Prill

26 Apr 06:00 - 03 May 09:00 26 Apr 06:00 - 03 May 09:00 - Tirana Tirana
Plazh.com Plazh.com
Pranverë në Bangkok dhe Pattaya, 8 Ditë €1079, Nisja më 26 Prill. Vizitohen: Bangkok dhe Pattaya. Fjetje dhe Mengjeset në Hotele 5 3 Netë në Bangkok dhe 2 Netë në Pattaya...   More info

Pranverë me 5* në Dubai, 5 Ditë €639, Nisja më 30 Prill.

30 Apr 06:00 - 04 May 21:00 30 Apr 06:00 - 04 May 21:00 - Tirana Tirana
Plazh.com Plazh.com
Pranverë me 5 në Dubai, 5 Ditë €639, Nisja më 30 Prill. Vizitohen: Dubai dhe Abu Dhabi. Fjetje 4 netë në Hotel 5 në Dubai. Fluturimi direkt Vajtje Ardhje me Avion direkt Tivat...   More info

Pranverë në Pragë, 5 Ditë €399, Nisje më 1 Maj.

01 May 06:00 - 05 May 21:00 01 May 06:00 - 05 May 21:00 - Tirana Tirana
Plazh.com Plazh.com
Pranverë në Pragë, 5 Ditë €399, Nisje më 1 Maj. Vizitohen: Pragë, Bratisllavë dhe Budapest. Fjetje në Pragë 3 netë dhe 1 natë në Budapest. Fluturimi me avion Tiranë Budapest...   More info

Udhëtim në Australi, 13 Ditë €2499. Nisja më 4 Maj.

04 May 06:00 - 16 May 21:00 04 May 06:00 - 16 May 21:00 - Tirana Tirana
Plazh.com Plazh.com
Udhëtim në Australi, 13 Ditë €2499. Nisja më 4 Maj. Vizitohen: Sydney, Canberra, Melbourne. Fjetje 4 netë në Sydney, 1 Natë në Canberra dhe 5 netë në Melbourne, Mëngjeset në...   More info

Pranverë në Paris, 4 Ditë €399, Nisja më 19 Maj.

19 May 06:00 - 22 May 21:00 19 May 06:00 - 22 May 21:00 - Tirana Tirana
Plazh.com Plazh.com
Pranverë në Paris, 4 Ditë €399, Nisja më 19 Maj. Vizitohen: Paris. Fjetje 3 Netë në Paris. Fluturimi me avion direkt Tiranë Paris. Shëtitje me Autobus dhe Shoqërues Shqiptar...   More info

Pranverë në Spanjë dhe Portugali, 8 Ditë €649, Nisja më 25 Maj

25 May 06:00 - 01 Jun 21:00 25 May 06:00 - 01 Jun 21:00 - Tirana Tirana
Plazh.com Plazh.com
Pranverë në Spanjë dhe Portugali, 8 Ditë €649, Nisja më 25 Maj. Vizitohet: Barcelonë, Zaragosa, Madrid, Lisbonë, Sevilje, Cordoba, Malaga, Granada dhe Valencia. Fjetje në Hotele...   More info

Pranverë në Strasburg - Shtutgart, 4 Ditë €399, Nisja më 27 Maj.

27 May 06:00 - 30 May 21:00 27 May 06:00 - 30 May 21:00 - Tirana Tirana
Plazh.com Plazh.com
Pranverë në Strasburg Shtutgart, 4 Ditë €399, Nisja më 27 Maj. Vizitohen: Shtutgart, Karlsruhe, Baden Baden, Strasburg, Colmar dhe Mulhouse. Fjetje në Shtutgart 1 natë, Baden...   More info

Rusi Ukrainë Republikat Balltike, 13 Ditë €599, Nisja 1 Qershor.

01 Jun 06:00 - 13 Jun 17:00 01 Jun 06:00 - 13 Jun 17:00 - Tirana Tirana
Plazh.com Plazh.com
Rusi, Ukrainë, Poloni, Republikat Balltike, 13 Ditë €599, Nisja më 1 Qershor. Vizitohet: Moskë, Shën Petersburg, Kiev, Odesa, Vilnius, Riga, Talin, Varshavë, Krakov, Dubrovnik...   More info


© 2018 Siguez