Past Events

Pranverë në Paris dhe Mynih, 7 ditë €349, Nisja më 11 Prill.

11 Apr 06:00 - 17 Apr 21:00 11 Apr 06:00 - 17 Apr 21:00 - Tirana Tirana
Plazh.com Plazh.com
Pranverë në Paris dhe Mynih, 7 ditë €349, Nisja më 11 Prill. Vizitohen: Paris, Zadar, Ljubljane, Salszburg, Mynih, Gjenevë, Milano. Fjetje 2 netë në Paris, 1 natë në Bourg en...   More info

Pranverë në Stamboll, 4 Ditë Hotel 4* €229, Nisja më 12 Prill.

12 Apr 06:00 - 15 Apr 21:00 12 Apr 06:00 - 15 Apr 21:00 - Tirana Tirana
Plazh.com Plazh.com
Pranverë në Stamboll, 4 Ditë Hotel 4 €229, Nisja më 12 Prill. Vizitë: Stamboll Fjetje: 3 netë në Stamboll. Fluturimi direkt me avion Tiranë Stamboll Tiranë, Shëtitje me Autobus...   More info

Napoli Sorrento Kapri Amalfi, 5 Ditë €259, Nisja më 13 Prill.

13 Apr 06:00 - 17 Apr 21:00 13 Apr 06:00 - 17 Apr 21:00 - Tirana Tirana
Plazh.com Plazh.com
Pranverë në Napoli, Sorrento, Kapri, Amalfi, 5 Ditë €259, Nisja më 13 Prill. Vizitohen: Napoli, Sorrento, Ishulli Kapri, Amalfi, Positano. Fjetje 2 netë në Traget, 1 natë në...   More info

Pranverë në Vjenë, 4 Ditë €369, Nisja më 14 Prill.

14 Apr 06:00 - 17 Apr 21:00 14 Apr 06:00 - 17 Apr 21:00 - Tirana Tirana
Plazh.com Plazh.com
Pranverë në Vjenë, 4 Ditë €369, Nisja më 14 Prill. Vizitohet Vjenë dhe Budapest. Fjetje 2 netë në Vjenë dhe 1 në Budapest. Mëngjeset në Hotel, Fluturimi me avion Tiranë Budapest...   More info

Pranverë në Berlin, 4 Ditë €339, Nisja më 19 Prill.

19 Apr 06:00 - 21:00 19 Apr 06:00 - 21:00 - Tirana Tirana
Plazh.com Plazh.com
Pranverë në Berlin, 4 Ditë €339, Nisja më 19 Prill. Vizitohet: Berlin. Fjetje 3 Netë në Berlin. Fluturimi me avion Prishtinë Berlin Prishtinë. Transferimi me autobus në...   More info

Pranverë në Barcelonë, 4 Ditë €399, Nisja më 20 Prill.

20 Apr 06:00 - 23 Apr 21:00 20 Apr 06:00 - 23 Apr 21:00 - Tirana Tirana
Plazh.com Plazh.com
Pranverë në Barcelonë, 4 Ditë €399, Nisja më 20 Prill. Vizitohet: Barcelonë. Fjetje 3 Netë në Hotel në Barcelonë, Mëngjeset në Hotel. Fluturimi direkt Vajtje Ardhje me Avion...   More info

Pranverë në Budapest, 4 Ditë €329, Nisje më 21 Prill.

21 Apr 06:00 - 24 Apr 21:00 21 Apr 06:00 - 24 Apr 21:00 - Tirana Tirana
Plazh.com Plazh.com
Pranverë në Budapest, 4 Ditë €329, Nisje më 21 Prill. Vizitohet: Budapest. Fjetje 3 netë në Budapest. Fluturimi direkt Tiranë Budapest Tiranë. Transfertat dhe Shëtitjet me...   More info

Pranverë në Pragë, 7 Ditë €239, Nisja më 25 Prill.

25 Apr 06:00 - 01 May 21:00 25 Apr 06:00 - 01 May 21:00 - Tirana Tirana
Plazh.com Plazh.com
Pranverë në Pragë, 7 Ditë €239, Nisja më 25 Prill. Vizitohen: Pragë, Karlovy Vari, Vjenë, Dubrovnik, Split, Zagreb, Graz, Budapest, Beograd dhe Prishtinë. Fjetje: 2 netë në Pragë...   More info

Pranverë në Bangkok dhe Pattaya, 8 Ditë €1079, Nisja më 26 Prill

26 Apr 06:00 - 03 May 09:00 26 Apr 06:00 - 03 May 09:00 - Tirana Tirana
Plazh.com Plazh.com
Pranverë në Bangkok dhe Pattaya, 8 Ditë €1079, Nisja më 26 Prill. Vizitohen: Bangkok dhe Pattaya. Fjetje dhe Mengjeset në Hotele 5 3 Netë në Bangkok dhe 2 Netë në Pattaya...   More info

Pranverë në Vjenë dhe Budapest, 5 Ditë €199, Nisja më 27 Prill.

27 Apr 06:00 - 01 May 09:00 27 Apr 06:00 - 01 May 09:00 - Tirana Tirana
Plazh.com Plazh.com
Pranverë në Vjenë dhe Budapest, 5 Ditë €199, Nisja më 27 Prill. Vizitohen: Split, Zagreb, Graz, Vjenë, Budapest, Beograd dhe Prishtinë, Fjetje 1 natë në Vjenë, 1 natë në Budapest...   More info

Pranverë me 5* në Dubai, 5 Ditë €639, Nisja më 30 Prill.

30 Apr 06:00 - 04 May 21:00 30 Apr 06:00 - 04 May 21:00 - Tirana Tirana
Plazh.com Plazh.com
Pranverë me 5 në Dubai, 5 Ditë €639, Nisja më 30 Prill. Vizitohen: Dubai dhe Abu Dhabi. Fjetje 4 netë në Hotel 5 në Dubai. Fluturimi direkt Vajtje Ardhje me Avion direkt Tivat...   More info

Pranverë në Pragë, 5 Ditë €399, Nisje më 1 Maj.

01 May 06:00 - 05 May 21:00 01 May 06:00 - 05 May 21:00 - Tirana Tirana
Plazh.com Plazh.com
Pranverë në Pragë, 5 Ditë €399, Nisje më 1 Maj. Vizitohen: Pragë, Bratisllavë dhe Budapest. Fjetje në Pragë 3 netë dhe 1 natë në Budapest. Fluturimi me avion Tiranë Budapest...   More info

Udhëtim në Australi, 13 Ditë €2499. Nisja më 4 Maj.

04 May 06:00 - 16 May 21:00 04 May 06:00 - 16 May 21:00 - Tirana Tirana
Plazh.com Plazh.com
Udhëtim në Australi, 13 Ditë €2499. Nisja më 4 Maj. Vizitohen: Sydney, Canberra, Melbourne. Fjetje 4 netë në Sydney, 1 Natë në Canberra dhe 5 netë në Melbourne, Mëngjeset në...   More info

Pranverë në Paris, 4 Ditë €399, Nisja më 19 Maj.

19 May 06:00 - 22 May 21:00 19 May 06:00 - 22 May 21:00 - Tirana Tirana
Plazh.com Plazh.com
Pranverë në Paris, 4 Ditë €399, Nisja më 19 Maj. Vizitohen: Paris. Fjetje 3 Netë në Paris. Fluturimi me avion direkt Tiranë Paris. Shëtitje me Autobus dhe Shoqërues Shqiptar...   More info

Pranverë në Spanjë dhe Portugali, 8 Ditë €649, Nisja më 25 Maj

25 May 06:00 - 01 Jun 21:00 25 May 06:00 - 01 Jun 21:00 - Tirana Tirana
Plazh.com Plazh.com
Pranverë në Spanjë dhe Portugali, 8 Ditë €649, Nisja më 25 Maj. Vizitohet: Barcelonë, Zaragosa, Madrid, Lisbonë, Sevilje, Cordoba, Malaga, Granada dhe Valencia. Fjetje në Hotele...   More info

Pranverë në Strasburg - Shtutgart, 4 Ditë €399, Nisja më 27 Maj.

27 May 06:00 - 30 May 21:00 27 May 06:00 - 30 May 21:00 - Tirana Tirana
Plazh.com Plazh.com
Pranverë në Strasburg Shtutgart, 4 Ditë €399, Nisja më 27 Maj. Vizitohen: Shtutgart, Karlsruhe, Baden Baden, Strasburg, Colmar dhe Mulhouse. Fjetje në Shtutgart 1 natë, Baden...   More info

Rusi Ukrainë Republikat Balltike, 13 Ditë €599, Nisja 1 Qershor.

01 Jun 06:00 - 13 Jun 17:00 01 Jun 06:00 - 13 Jun 17:00 - Tirana Tirana
Plazh.com Plazh.com
Rusi, Ukrainë, Poloni, Republikat Balltike, 13 Ditë €599, Nisja më 1 Qershor. Vizitohet: Moskë, Shën Petersburg, Kiev, Odesa, Vilnius, Riga, Talin, Varshavë, Krakov, Dubrovnik...   More info


© 2019 Siguez