Dita e Verës 2018

14 Mar 09:00 - 15:00 14 Mar 09:00 - 15:00 - Tirana Tirana
Parku i Liqenit te Tiranes Parku i Liqenit te Tiranes
Kur shkrin dimri, kur qaset vera e buzëqeshur, e hollë dhe e gjatë si në pikturë të Botiçelit, zemra e njeriut shkarkohet nga një barre, shijon një qetësi, një lumturi të ëmbël...   More info


© 2018 Siguez