Wikimedia diversity editathon

25 Nov 11:00 - 17:00 25 Nov 11:00 - 17:00 - Tirana Tirana
Open Labs Hackerspace Open Labs Hackerspace
Informacioni rreth biografive të vajzave/grave dhe rreth komunitetit LGBT është shumë i varfër në gjuhën Shqipe. Ditën e shtunë zhvillohet një edit a thone rreth diversitetit në...   More info

Wiki Weekend Tirana 2017

09 Dec 21:30 - 10 Dec 16:30 09 Dec 21:30 - 10 Dec 16:30 - Tirana Tirana
Open Labs Hackerspace Open Labs Hackerspace
Edicioni i katërt i takimit vjetor të Wikimedianëve shqipfolës. Puntori, prezantime dhe diskutime nv axhendën e të dyja ditëve. Më shumë detaje rreth thirjes për ligjërues dhe...   More info


© 2017 Siguez