Past Events

Edukimi përmes Trashëgimise Kulturore

14 Nov 10:00 - 17:00 14 Nov 10:00 - 17:00 - Tirana Tirana
National Historical Museum National Historical Museum
Në kuadër të nismës Edukimi përmes Kulturës, QKVF në bashkëpunim me Drejtorinë Arsimore, Muzeun Historik Kombëtar, Gjimnazin Sami Frashëri dhe koleksionistin Ermal Sela organizon...   More info

Koncert tek MUZEU HistorikM

17 Nov 10:00 - 13:00 17 Nov 10:00 - 13:00 - Tirana Tirana
National Historical Museum National Historical Museum
Parashkolloret tane do te japin nje koncert ne Muzeun Historik Kombetar, ne daten 17 Nentor, Ata kane filluar te pergatisin kenge, vjersha dhe dramatizim per kete rast. Do...   More info


© 2017 Siguez