Krishtlindjet ne Rome 2017

24 Dec 10:00 - 27 Dec 13:00 24 Dec 10:00 - 27 Dec 13:00 - Tirana Tirana
MTI Travel & Tours MTI Travel & Tours
4 Dite ne Rome 24-27 Dhjetor 2017. Hoteli ne Qender te Romes Cmimi: 349 Eur Guide e plote me avion dhe autobus...   More info

Viti i ri ne Nice, Marseje 499 Eur

30 Dec 10:00 - 03 Jan 13:00 30 Dec 10:00 - 03 Jan 13:00 - Tirana Tirana
MTI Travel & Tours MTI Travel & Tours
30 Dhjetor 2017 3 Janar 2018. Cmimi: 499 Eur Fluturim me avion: TIRANE-MILANO-TIRANE Transport me autobus Milano Nice Cannes Marseje Fjetja 2 Nete Nice 2 Nete Marseje...   More info

Viti i Ri ne Selanik Olympia Hotel

30 Dec 12:00 - 02 Jan 19:00 30 Dec 12:00 - 02 Jan 19:00 - Tirana Tirana
MTI Travel & Tours MTI Travel & Tours
Perfshihen: Mengjes Darke Darka Gala e Vitit te Ri. Dhome 2-she 430 Euro (2 persona) Dhome 3-she 600 Euro (3 persona) Dhome 2 1Fem 2-11.9Vj 515 Euro (3 persona) Transporti...   More info

Viti i Ri 2018 ne Bansko 30 Dhjetor - 3 Janar

30 Dec 18:00 - 03 Jan 21:00 30 Dec 18:00 - 03 Jan 21:00 - Tirana Tirana
MTI Travel & Tours MTI Travel & Tours
Cmimi nga 289 Eur, 30 dhjetor 2016 3 Janar 2017 4 Nete/5 Dite Mengjes Darke Darka e Vitit te Ri Resort 4 me pishine te mbyllur Transporti nuk eshte i perfshire ne cmim...   More info


© 2017 Siguez