Tirana PLC Training

16 Oct 17:30 - 19:00 16 Oct 17:30 - 19:00 - Tirana Tirana
Metropolitan University of Tirana Metropolitan University of Tirana
Je student apo Inxhinier Elektrik, Elektronik, Informatike ose i ke pasion këto profesione dhe do të investosh tek e ardhmja jote duke bërë diferencën në tregun e punës, atëherë...   More info


© 2017 Siguez