Krishtlindje NE Melograno

24 Dec 12:00 - 25 Dec 23:00 24 Dec 12:00 - 25 Dec 23:00 - Tirana Tirana
Melograno Melograno
Nje super menu tradicionale festash me baze toke ose deti dhe muzika jane perzgjedhur per te festuar Krishtlindjet se bashku ne restorant Melograno! Rezervimet kane filluar. Ju...   More info

New Year Eve @Melograno

31 Dec 21:00 - 01 Jan 05:00 31 Dec 21:00 - 01 Jan 05:00 - Tirana Tirana
Melograno Melograno
Festojme se bashku mbremjen e nderrimit te viteve. Menuja e pergatitur ne cdo detaj nga Masterchef-i yne dhe muzika jane elementet e duhur per ta bere kete mbremje te vecante...   More info


© 2017 Siguez