Past Events

Enduro Dual Track, Kupa e Republikës 2017

09 Dec 08:00 - 15:30 09 Dec 08:00 - 15:30 - Tirana Tirana
Maja e Dajtit Maja e Dajtit
Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit Bashkia Tiranë në bashkëpunim me Federatën Shqiptare të Motoçiklizmit sjellin më 9 Dhjetor në Dajt Kupën e Republikës 2017. Axhenda: Ora 08...   More info


© 2017 Siguez