Past Events

Pet Fair - Panairi i Kafshëve Shtëpiake

22 Apr 10:00 - 19:00 22 Apr 10:00 - 19:00 - Tirana Tirana
Kopshti Zoologjik Tirane Kopshti Zoologjik Tirane
Pas suksesit të Edicionit të Parë, Green Line Albania në bashkëpunim me Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit Bashkia Tiranë rikthejnë sërisht për miqtë e kafshëve shtëpiake dhe jo...   More info


© 2018 Siguez