Past Events

Mjeku Italian Dr.Geremia Oliva, Kirurg Okulist, Oftalmopediatër

17 Nov 08:00 - 18 Nov 20:00 17 Nov 08:00 - 18 Nov 20:00 - Tirana Tirana
Klinika Italiane San Antonio - Faqja zyrtare Klinika Italiane San Antonio - Faqja zyrtare
Dr. Geremia OLIVA do të jetë në Klinikën Italiane San Antonio në datën 17 18 Nëntor 2017, për vizita dhe ndërhyrje okulistike.. REZERVONI VIZITËN PËR JU DHE FËMIJËN TUAJ! Dr...   More info


© 2017 Siguez