Udhetim ne Grup Dubrovnik

24 Nov 20:00 - 26 Nov 23:00 24 Nov 20:00 - 26 Nov 23:00 - Tirana Tirana
ITravel Tirane ITravel Tirane
Festat e Nentorit Udhetim ne Grup DUBROVNIK 3 dite EUR 99,00 (Cmimi per person ne dhome dyshe) Nisja me 24 Nentor Te perfshira: Transferta me autobuz (Tirane Dubrovnik Tirane...   More info

Udhetim ne Grup - Praga Romantike

27 Nov 15:00 - 30 Nov 21:00 27 Nov 15:00 - 30 Nov 21:00 - Tirana Tirana
ITravel Tirane ITravel Tirane
4 dite ne PRAGEN Romantike Ura e Karlit ne Prage Keshtjella e Prages Ora astronomike ne Prage Itinerari: DAY 1 Tirana Ljubljane Praga Takimi me guiden tone ne Aeroportin e...   More info

Udhetim ne Grup - DUBAI Magjik

06 Dec 13:00 - 10 Dec 23:00 06 Dec 13:00 - 10 Dec 23:00 - Tirana Tirana
ITravel Tirane ITravel Tirane
5 Dite MAGJIKE ne Dubai & Abu Dhabi Vizitohen: Atlantis The Palm Palm Jumeirah Burj Al Arab Dubai Mall Shoping Center Jumeirah Mosque Emirates Tour Itinerari: DAY 1 Tirane...   More info

VITI I RI NE KINE Shanghai & Pekin

28 Dec 12:00 - 05 Jan 12:00 28 Dec 12:00 - 05 Jan 12:00 - Tirana Tirana
ITravel Tirane ITravel Tirane
VITI I RI NE KINE (Shanghai Pekin) 新年快乐 新年快樂 7 Dite EUR 1785,00 Nisja ne 28 Dhjetor DITA 1: Takimi dhe prezantimi me guiden tone ne aeroportin e Tiranes. Paraqitja 2 ore para ne...   More info

Hotel Izgrev Spa & Aquapark 5* - Viti i Ri 2018

31 Dec 08:00 - 02 Jan 20:00 31 Dec 08:00 - 02 Jan 20:00 - Tirana Tirana
ITravel Tirane ITravel Tirane
Nese po mendoni dicka ndryshe per Naten e Nderrimit te Viteve VITI I RI 2018 HOTEL IZGREV SPA & AQUAPARK 5 120 Euro/Person si me poshte: Gala Dinner 3 dite qendrimi ( 31...   More info


© 2017 Siguez