Milan - INTER l Interistat mblidhen tek Belmondo

15 May 20:00 - 16 May 20:00 15 May 20:00 - 16 May 20:00 - Tirana Tirana
Inter Club Albania Inter Club Albania
Tashme eshte bere tradite qe Inter Club Albania te grumbullohet ne cdo ndeshje qe ka luajtur Interi qe prej vitit 2011 dhe derbyt kane qene gjithmone special per ne! Natyrisht...   More info


© 2018 Siguez