Past Events

Jacobs University, Gjermani vjen ne Tirane!

12 Apr 09:00 - 18:00 12 Apr 09:00 - 18:00 - Tirana Tirana
Integral Programe Edukimi Integral Programe Edukimi
Dëshironi të studioni në Gjermani? Keni përfunduar një shkollë të mesme dhe dëshironi të hidhni hapat e para për studime të sukseshme universitare, si edhe të njiheni me jetën...   More info

Vizitoni dy nga universitetet më të njohura në Greqi

20 Apr 08:00 - 21 Apr 20:00 20 Apr 08:00 - 21 Apr 20:00 - Tirana Tirana
Integral Programe Edukimi Integral Programe Edukimi
INTEGRAL ALBANIA ju fton të bëheni pjesë e udhëtimit që do të zhvillohet në qytetin e bukur të Selanikut, në datat 20-21 Prill. Studentët do të vizitojnë kampuset e dy...   More info


© 2019 Siguez