Past Events

Swing Marathon 3rd edition

30 Apr 12:00 - 01 May 00:30 30 Apr 12:00 - 01 May 00:30 - Tirana Tirana
Hemingway Fan Club Albania Hemingway Fan Club Albania
Hemingway Fan Club Albania organizon: Swing Marathon III International Jazz Day 30 Prill 2018 Swing Lovers, gjithçka gati për kthim në kohë! 12 orë muzikë, udhëtim, ngjyra dhe...   More info


© 2019 Siguez