Seminar pergatitje IELTS General FALAS

25 Nov 10:00 - 13:30 25 Nov 10:00 - 13:30 - Tirana Tirana
European Learning Center- ELC European Learning Center- ELC
Te SHTUNEN dt. 25 NENTOR ora 10.00-13.30 zhvillohet SEMINARI i rradhes pergatitje per IELTS GENERAL Regjistrimet behen duke derguar Emrin e plote ne 0672001420 ose prane zyrave...   More info

Kurse Anglisht/Frengjisht Per Femije 1500 Leke/muaj

25 Nov 15:00 - 30 Nov 15:00 25 Nov 15:00 - 30 Nov 15:00 - Tirana Tirana
European Learning Center- ELC European Learning Center- ELC
European Learning Center, ofron kurse te gjuhes Angleze ose Frenge vetem 1500 leke/muaj. Ofrojme mesimdhenie profesionale, mesim interaktiv nepermjet lojrave dhe konkurseve ne...   More info

Kurse Gjermanisht A1, A2, B1 7900 Leke (Kursi 2-te 6900 Leke)

04 Dec 09:00 - 07 Dec 19:00 04 Dec 09:00 - 07 Dec 19:00 - Tirana Tirana
European Learning Center- ELC European Learning Center- ELC
NJOFTIM:Fillojme me 5-7DHJETOR grupet e reja: GJERMANISHT A1, A2, B1 Cdo nivel 7900 leke (kursi 2-te, 3-te etj...6900 leke). Grupe paradite &mbasdite, super intensive...   More info

Kurs Italisht Fillestar+Call Center Vetem 7900 Leke (Punesim I Garantuar)

04 Dec 17:00 04 Dec 17:00 - Tirana Tirana
European Learning Center- ELC European Learning Center- ELC
Fillojme te HENEN dt 4 DHJETOR ora 17.00, grupin e ri ITALISHT Fillestar Call Center ( Punesim i sigurt ne fund te kursit) Cmimi: 7900 leke gjithsej Mesim cdo dite, 6 jave...   More info

Kurse ANGLISHT A1, A2, B1, B1+ Vetem 7900 Leke/niveli(kursi 2-te,3-te 6900)

05 Dec 09:00 - 12:00 05 Dec 09:00 - 12:00 - Tirana Tirana
European Learning Center- ELC European Learning Center- ELC
NJOFTIM:Fillojme me 5-7 DHJETOR grupet e reja:ANGLISHT A1, A2, B1, B1 . Cdo nivel 7900 leke (kursi 2-te, 3-te etj...6900 leke). Grupe paradite &mbasdite, kurse 3 dhe 5 here/jave...   More info


© 2017 Siguez