Shen Valentine ne Paris,4Dite 399Eur

10 Feb 04:00 - 13 Feb 23:59 10 Feb 04:00 - 13 Feb 23:59 - Tirana Tirana
ETour Travel ETour Travel
Shen Valentin ne Paris ne datat 10-13 Shkurt Dita e Parë, 10 Shkurt 2018: Nisja me Autobus nga Tirana në Aeroportin e Shkupit. Udhëtimi me avion direkt Shkup Paris. Nisja në...   More info

Shen Valentine ne Dubai,6 Dite 599Eur

10 Feb 08:00 - 15 Feb 23:59 10 Feb 08:00 - 15 Feb 23:59 - Tirana Tirana
ETour Travel ETour Travel
Shen Valentin ne Dubai . Dita e Parë, 10 Shkurt 2018: Nisja me Autobus nga Tirana në Aeroportin e Shkupit. Fluturimi direkt Shkup Dubai. Nisja nga Shkupi në orën 13.35, Mbrritja...   More info

Shen Valentine ne Barcelone, 4Dite 399Eur

11 Feb 05:00 - 14 Feb 23:00 11 Feb 05:00 - 14 Feb 23:00 - Tirana Tirana
ETour Travel ETour Travel
Dita e Parë 11 Shkurt : Nisja me Autobus nga Tirana në Aeroportin e Shkupit. Fluturimi direkt Shkup Barcelonë. Nisja nga Shkupi në orën 18.00, Mbrritja në Barcelonë në orën 20.45...   More info

Shen Valentine ne Prage,5 Dite 349Eur

13 Feb 06:00 - 17 Feb 23:59 13 Feb 06:00 - 17 Feb 23:59 - Tirana Tirana
ETour Travel ETour Travel
Shen Valentine ne Prage. Dita e Parë, 13 Shkurt 2018: Fluturimi Direkt për në Budapest. Nisja më 18.20 Mbrritje më 19.50. Transfertë Aeroporti i Budapestit dhe vizitë panoramike...   More info

Shen Valentine ne Viene-Budapest, 5 Dite 199eur

14 Feb 04:00 - 18 Feb 23:59 14 Feb 04:00 - 18 Feb 23:59 - Tirana Tirana
ETour Travel ETour Travel
Itinerari : Tirane-Beograd-Budapest-Viene-Split-Budva-Tirane. Dita e pare : Nisja në oren 04:00 nga Tirana me autobus. Pas kryerjes së veprimeve doganore kufitare në Muriqan...   More info


© 2018 Siguez