Fillers të Fytyrës dhe Botox

03 Feb 09:00 - 17:00 03 Feb 09:00 - 17:00 - Tirana Tirana
Estelite Dental Center Estelite Dental Center
Kursi i Trajnimit për estetikes-teknikave te injeksioneve Fytyrës me Acid Hialuronik. Nëse doni një punë që është e ardhme, vizitoni kursin pas të cilit do të jeni në gjendje të...   More info


© 2018 Siguez