Past Events

Trauma - femijet - pasojat e dhunes familjare Valeria Lazzarini

28 Apr 09:00 - 29 Apr 17:00 28 Apr 09:00 - 29 Apr 17:00 - Tirana Tirana
EMDR Albania EMDR Albania
PROGRAMI DITA PARE VEZHGIMI I NJE NENE TE KEQTRAJTUAR DHE TRAUMAT QE SHKAKTON TEK FEMIJA ESHTE NJE FENOMEN SHPESH I PADUKSHEM DHE I NENVLERSUAR. TRAINIMI KA SI OBJEKTIV ANALIZEN...   More info


© 2018 Siguez