AK/DK (uk) + Uj Pa Gaz (al) @ discobox

19 Jan 23:55 - 20 Jan 06:00 19 Jan 23:55 - 20 Jan 06:00 - Tirana Tirana
discobox discobox
AKDK (Brighton, UK) Synths Drums Noise Space Dyshja britanike AK/DK kanë gati dhjetë vite që performojnë në koncerte, turne e festivale nga më të njohurat në Angli dhe Europe...   More info

Akioki ( Soul Print Rec. - Belgrade ) live at Discobox

20 Jan 23:55 - 21 Jan 06:30 20 Jan 23:55 - 21 Jan 06:30 - Tirana Tirana
discobox discobox
Akioki eshte fruti i miqesise te dy djemve te lindur e te rritur ne qytetin e bukur te Beogradit. Tashme 10 vjecar , Akioki e ka bere Andrija Eric dhe Oliver Djordjevic dyshen me...   More info


© 2018 Siguez