Christmas Eve at Diplomat Fashion

24 Dec 20:30 - 25 Dec 00:30 24 Dec 20:30 - 25 Dec 00:30 - Tirana Tirana
Diplomat Fashion Hotel Diplomat Fashion Hotel
Diplomat Fashion Hotel eshte pergatitur me gjithcka i duhet kesaj feste. Atmosfera e ngrohte familjare, muzika live nga Marsela & The Band dhe Menu-ja e rafinuar jane arsyet pse...   More info

New Years Eve at Diplomat Fashion

31 Dec 21:00 - 01 Jan 05:00 31 Dec 21:00 - 01 Jan 05:00 - Tirana Tirana
Diplomat Fashion Hotel Diplomat Fashion Hotel
Festojmë së bashku natën e ndërrimit të viteve. Yllka Kuqi & The Band do t'ju argëtojnë përgjatë natës me muzikën më të mirë për të kaluar këtë mbrëmje kaq të dashur për ne. Menu...   More info


© 2017 Siguez