Trajnim: “Shërbimi & Kujdesi Ndaj Klientit”

22 Nov 16:00 - 24 Nov 20:00 22 Nov 16:00 - 24 Nov 20:00 - Tirana Tirana
Dhoma e Tregtisë dhe Industrisë Tiranë Dhoma e Tregtisë dhe Industrisë Tiranë
Lektore: Znj. Elda Gjoka Data: 22-23-24 Nëntor 2017 Orari: 16:00-20:00 Trajnimi për Shërbimin & Kujdesin Ndaj Klientit i referohet mësimit të punonjësit të njohurive, aftësive...   More info


© 2017 Siguez