Past Events

Shine without losing the sparkle - Digital marketing done right

13 Dec 18:30 - 20:30 13 Dec 18:30 - 20:30 - Tirana Tirana
Destil Hostel Albania Destil Hostel Albania
Many people believe that by engaging on social media they are doing digital marketing but this is not 100 true as there are many more components that make up a digital marketing...   More info

My body is a cage / Personal exhibition by Eva Sula

15 Dec 19:30 - 23:55 15 Dec 19:30 - 23:55 - Tirana Tirana
Destil Hostel Albania Destil Hostel Albania
Percapja e femres per te qene e lire, lindje e rilindje, gati ne rimisherim te gjenezes. Largimi i kafazit qe e mban mbyllur dhe deshira e madhe per te thyer mure te dukshme ose...   More info

BenEssere e AutoGuarigione - III seminario

16 Dec 09:30 - 14:00 16 Dec 09:30 - 14:00 - Tirana Tirana
Destil Hostel Albania Destil Hostel Albania
L’ASSOCIAZIONE VIPER in collaborazione con EDESIA Tirana; è lieta di proporre il III seminario sul tema della cura naturale dell’individuo, dove approfondiremo l’influenza delle...   More info

3:56 am - Sounds From Outer Space - Live Act

16 Dec 21:00 - 23:55 16 Dec 21:00 - 23:55 - Tirana Tirana
Destil Hostel Albania Destil Hostel Albania
Të Shtunën në datën 16 Dhjetor ThreeFiftySixAm performojnë për herë të fundit sa i perket vitit 2017. Ky ka qenë një vit i mbushur me performanca te suksesshme dhe me shumë...   More info


© 2017 Siguez