CBC Black Friday

24 Nov 14:30 - 22:00 24 Nov 14:30 - 22:00 - Tirana Tirana
Cineplexx Albania Cineplexx Albania
Black Friday në Cineplexx! Vetëm në datën 24 nëntor, rimbush kartën tënde Cineplexx Bonus Card me 2500 lekë dhe merr një biletë falas. Ende nuk ke një kartë Cineplexx Bonus Card...   More info

Pre-premierë - Star Wars: The Last Jedi

13 Dec 19:00 - 20:00 13 Dec 19:00 - 20:00 - Tirana Tirana
Cineplexx Albania Cineplexx Albania
Ditën e mërkurë, data 13 dhjetor, ora 19:00, një prepremierë e jashtëzakonshme e filmit Star Wars: The Last Jedi, dy ditë përpara premierës amerikane, në Cineplexx. Biletat në...   More info


© 2017 Siguez