Vetem per Terapistet Emdr: Atashimi Traumatik & Konceptualizimi

02 Feb 13:00 - 17:00 02 Feb 13:00 - 17:00 - Tirana Tirana
Associazione EMDR Albania Associazione EMDR Albania
EVENT VETEM PER TERAPISTET...   More info

Çrregullimet specifike ne të nxënë (Prof.Paolo Scapellato)

03 Feb 09:00 - 04 Feb 16:00 03 Feb 09:00 - 04 Feb 16:00 - Tirana Tirana
Associazione EMDR Albania Associazione EMDR Albania
Prof.Paolo Scapellato është profesor në: Università Europea di Roma. Trainer CBT ne Istituto Skinner Roma Psikologë Konsulente Tribunale Minorile Direktor supervisor ne Qendren...   More info

Specializimi EMDR II Level

23 Feb 09:00 - 25 Feb 12:00 23 Feb 09:00 - 25 Feb 12:00 - Tirana Tirana
Associazione EMDR Albania Associazione EMDR Albania
Niveli i 2-të EMDR Në formimin EMDR Niveli i II-të pjesëmarrësit mund të thellojë zbatimin EMDR me burimet e pacientit, me çrregullime të rënda dhe komplekse si çrregullimi i...   More info


© 2018 Siguez