Trajnim "Terapia e Lojes'

24 Mar 10:00 - 14:00 24 Mar 10:00 - 14:00 - Tirana Tirana
APA APA
Loja eshte gjuha e privilegjuar nga fëmijët.Ajo u mundëson atyre të shfaqin emocionet vetjake dhe përbën një mënyrë ideale për hapjen e diskutimeve të përqendruara në tema që...   More info


© 2018 Siguez