Pranverë në Zyrih dhe Bazel, 4 Ditë €379, Nisja më 16 Mars

16 Mar 13:00 - 19 Mar 16:00 16 Mar 13:00 - 19 Mar 16:00 - Tirana Tirana
Antaneb Travel & Tours Antaneb Travel & Tours
Zvicer Dita e Parë, 16 Mars 2018. Nisja nga Tirana për në Aeroportin e Prishtinës. Fluturimi me avion për në Bazel. Nisja në orën 14.35. Mbërritja në orën 16.55. Transferimi në...   More info

Pranverë në Pekin dhe Shanghai, 8 Ditë €1399, Nisja më 2 Prill

02 Apr 12:00 - 09 Apr 15:00 02 Apr 12:00 - 09 Apr 15:00 - Tirana Tirana
Antaneb Travel & Tours Antaneb Travel & Tours
Kine Dita e Parë, 2 Prill 2018. Fluturimi Tiranë Shanghai nëpërmjet Frankfurtit. Nisja nga Tirana në orën 13.35, Mbrritja në Frankfurt në orën 15.55. Nisja nga Frankfurti në orën...   More info

Pranverë në Bangkok dhe Pattaya, 8 Ditë €1079, Nisja më 26 Pri

26 Apr 12:00 - 03 May 15:00 26 Apr 12:00 - 03 May 15:00 - Tirana Tirana
Antaneb Travel & Tours Antaneb Travel & Tours
Tajlande Dita e Parë, 26 Prill 2018: Nisja me Autobus nga Tirana në Aeroportin e Shkupit. Fluturimi Shkup Dubai Bangkok. Nisja nga Shkupi në orën 13.05, Mbrritja në Dubai në orën...   More info

Pranverë në Kryeqytetet Skandinave, 5 Ditë €569, Nisja më 26 Pri

26 Apr 13:00 - 30 Apr 16:00 26 Apr 13:00 - 30 Apr 16:00 - Tirana Tirana
Antaneb Travel & Tours Antaneb Travel & Tours
Suedi Dita e Parë, 26 Prill 2018: Nisja me autobus ne orën 20:30 nga Tirana për në Aeroportin e Shkupit (më 10 Tetor). Fluturimi direkt Shkup Malmö. Nisja nga Shkupi në orën 06...   More info


© 2018 Siguez